2019. február 21., csütörtök • Eleonóra

A legjobb hétvégi programok (2018. augusztus 11. - augusztus 12.)

Brauny , 2018. augusztus 10.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Egész hétvégén várja a hagyományos magyar kulturális fesztiválok kedvelőit Badacsonytördemicen a XIV. Szürkebarát és Szürkemarha Ünnepe névre keresztelt esemény, ahol felnőtteket és gyerekeket egyaránt színes programok várnak. Lesz itt néptánc, zenés műsorok, kirakodó vásár, de kiállítások és tombola is, sőt mi több, a bor- és a gulyásfőző verseny sem marad ki a sorból.

A legjobb hétvégi programok (2018. augusztus 11. - augusztus 12.) - 2. kép

Idén már 15. alkalommal rendezik meg a tolcsvai kastélyparkban a hagyományos Tolcsvai Borfesztivált, aminek részeként idén is lehetőségünk nyílik megkóstolni a környék legízletesebb borkülönlegességeit. A finomságok mellett változatos koncertek színesítik majd a bemutatókat és a vásári hangulatot, így a hétvégén fellép többek között a Hooligans, Rúzsa Magdi, Cserháti Zsuzsa, valamint a Lord is.

XI. Püspöki Libafesztivál név alatt ma és holnap is különleges elfoglaltságok várják Szurdokpüspökiben a látogatókat, így gyerekek és felnőttek egyaránt jól szórakozhatnak a helyszínen, hiszen lesznek finom libaételek, libasimogató, kézműves vásár, ugrálóvár, lovas sétakocsikázás, a fellépők között pedig a gyerekek örömére fellép az Alma együttes, a felnőtteket pedig Kovács Kati és a Bon-Bon szórakoztatja majd.

A legjobb hétvégi programok (2018. augusztus 11. - augusztus 12.) - 3. kép

Ha a nagy meleg elől a moziba menekülnénk, és kedveljük a horrorisztikus akciókat, akkor a Meg - Az őscápa tökéletes választás lesz, Jason Statham legújabb filmjében ugyanis egy tengermélyi expedíció részesei lehetünk, akik egy papíron régen kihalt ősi cápafaj nyomába erednek.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este 21:30-kor érdemes a Duna TV műsorát választani, ahol Tükröm, tükröm... címmel egy amerikai romantikus vígjáték veszi kezdetét, míg vasárnap este 20:55-kor a Kellékfeleség című vígjátékra nevethetünk nagyokat. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
2 hozzászólás

EszterSzabadkai • Megszállott #2 • 6 hónapja, 3 hete és 4 napja

Jönnek a jó kis borfesztiválok

leoni • Messiás #1 • 6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Egészen jó programok vannak.