2019. január 19., szombat • Sára, Mária

A legjobb hétvégi programok (2018. április 28. - április 29.)

Brauny , 2018. április 27.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Ha egy jó kis koncertre látogatnánk a hétvégén, érdemes lehet április 29-én, azaz vasárnap felkeresni a budapesti Akvárium Klubot, melynek negyedik születésnapja alkalmából Seth Troxler fellépését élvezhetik az érdeklődők. Az elektronikus zenei élet egyik leginkább meghatározó alakja, aki DJ-ként és producerként egyaránt ismert, az esemény érdekessége pedig az lesz, hogy a híresség most lép fel először klubkörülmények között a fővárosban.

A legjobb hétvégi programok (2018. április 28. - április 29.) - 2. kép

Akkor és Most Jármű Expo 2018 név alatt idén is az egész hosszú hétvégén különleges programok sokasága várja majd Esztergomba a látogatókat, ahol a retro autók nézegetése mellett újfent igazi fesztiváli hangulatban lehet majd részünk. Ennek megfelelően például olyan fellépőket nézhetünk meg keddig, mint Vastag Tamás, a Ganxsta Zolee és a Karel, a TNT, a PASO vagy Dér Heni.

Idén sem marad finom pálinka nélkül az, aki a hétvégén Gyulára látogat, lévén egészen hétfőig tart majd a Gyulai Pálinka Fesztivál, aminek részeként minden a kérdéses hungarikumról szól majd. Természetesen lesznek kísérőprogramok is, ezáltal vásári hangulat, finom életek, valamint számtalan koncert, így fellép például a Magna Cum Laude, a Republic, a P. Mobil, hétfőn pedig még a Neoton Família Sztárjai is ellátogatnak Gyulára.

A legjobb hétvégi programok (2018. április 28. - április 29.) - 3. kép

Tokaji Halas-Boros Fesztivál és Hacacáré lesz most hétvégén, így szombaton és vasárnap érdemes lesz ellátogatni a városba, ahol egész nap finomabbnál-finomabb halételek és borok között válogathatunk. Ha pedig jól sikerült a nappal, az estét olyan fellépők aranyozzák be, mint az Omega, a Karthago, Deák Bill Gyula vagy a Dorothy.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este 20:35-kor a Duna TV műsorát érdemes választani egy igazi klasszikus, a Családi vakáció című vígjáték miatt, míg vasárnap a TV2 lehet a befutó, ahol 21:25-kor az Agyő, nagy Ő! című vígjátékon kacaghatunk nagyokat. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
2 hozzászólás

bonita • Messiás #2 • 9 hónapja, 2 hete

Pálinka fesztivál mennyire jó.

Mirjam • Polihisztor #1 • 9 hónapja, 2 hete

Mi most kivételesen elutaztunk wellnessbe.