2019. március 25., hétfő • Irén, Írisz

A legjobb hétvégi programok (2018. április 14. - április 15.)

Brauny , 2018. április 13.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Ha imádjuk a táncot és a különleges hangulatú magyar vásárokat, akkor látogassunk el a hétvégén a Papp László Budapest Sportarénába, ahol idén már 36. alkalommal rendezik meg az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt. A helyszínen minden a különleges magyar táncokról szól majd, így határon innen és túlról is érkeznek együttesek, hogy megmutassák tudásukat, megtanítsák másoknak is azt, miközben koncertek és népművészeti vásár színesítik a kínálatot.

A legjobb hétvégi programok (2018. április 14. - április 15.) - 2. kép

Amennyiben szívesen ismerkednénk a hétvégén egy másik ország kultúrájával is, látogassunk ki most vasárnap a budapesti Csillaghegyre az Indiai Íz- és Egészségfesztiválra. A Lélek Palotája által rendezett közkedvelt szezonnyitó fesztivál középpontjába ezúttal is az indiai ősi egészségmegőrző tudomány kerül, méghozzá a kapcsolódó gasztronómiai sajátosságok társaságában, hogy mi is megtapasztalhassuk a testi-lelki egyensúly alapismereteit.

Egészen vasárnapig várja az érdeklődőket a budapesti Magyar Vasúttörténeti Parkban az Oldtimer Show, aminek részeként három napon át a régi motorok és autók kapják a központi szerepet. Az eseményen több száz válogatott jármű érkezik, melyek 100 évnél is idősebbek, de az autók és motorok mellett traktorok, buszok, mozdonyok, teherautók, sőt még harckocsik is várnak ránk.

A legjobb hétvégi programok (2018. április 14. - április 15.) - 3. kép

Cseresznyevirág-ünnep lesz április 14-én, azaz most szombaton Nagykörűn, ezáltal nem kell Japánba utaznunk ahhoz, hogy láthassuk az ázsiai ország egyik jellegzetességének számító virágzó cseresznyefákat. Az eseményen a csodálatos virágzás mellett lesz fagyűző szertartás, virágszentelés, de még közös faölelés is többek között.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, akkor szombat este 22:15-kor érdemes a Duna TV műsorát választani, ahol Hogyan írjunk szerelmet címmel egy 2014-es romantikus vígjátékot izgulhatunk végig, míg vasárnap este 21:20-kor a TV2-t válasszuk, ahol az Édes kis semmiség kerül terítékre, egy másik nagyszerű romantikus vígjáték. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
1 hozzászólás

Linda • Polihisztor #1 • 1 éve, 10 napja

Huuu de mennék a cseresznye virágzásra.