12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

A legjobb hétvégi programok (2017. szeptember 9. - szeptember 10.)

2017. szeptember 08.
5.9411
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Vegan Food Fest név alatt egyedülálló gasztrofesztiválra készülhetnek a budapesti ételrajongók, a WestEnd Tetőkertjén ugyanis csütörtök óta tart, és egészen vasárnapig várja az érdeklődőket ez a kifejezetten növényi eredetű ételekre koncentráló esemény. A fesztivál idén már negyedik alkalommal kerül megrendezésre, ahol minden kiállító egy elő- és egy főétellel, valamint desszerttel készül az érkezők számára, akik mindent alaposan meg is kóstolgathatnak majd.

A legjobb hétvégi programok (2017. szeptember 9. - szeptember 10.) - 2. kép

Szintén csütörtökön nyitotta kapuit, és egész hétvégén várja a látogatókat a Budapest Borfesztivál, amely hazánk legnagyobb borszakmai rendezvényeként idén már 26. alkalommal várja a borkedvelőket a Budai Várban. Az esemény részeként a főváros páratlanul impozáns panorámájával kóstolhatjuk meg közel 200 hazai és külföldi kiállító borkülönlegességét, méghozzá színvonalas szakmai programok és kulturális események társaságában.

Ízek-Korok-Hangulatok név alatt idén is egy különleges kulturális és gasztronómiai fesztivál kerül megrendezésre szeptember 8. és szeptember 10. között Esztergomban, ahol idén is a nyári fesztiválokat megidéző programkínálat vár majd ránk. Ennek megfelelően lesz hagyományőrzés, megannyi étel- és italbemutató, kóstolás, vadászati bemutatók, és olyan fellépők, mint a Soulwave, a Hooligans vagy a CSÍK zenekar.

A legjobb hétvégi programok (2017. szeptember 9. - szeptember 10.) - 3. kép

Idén is megrendezésre kerül Szolnok-Tiszaligeten az 1999-ben útjára indult Szolnoki Gulyásfesztivál, aminek részeként az érkezők ismét megkóstolhatják az ország legjobb, legfinomabb és legkülönlegesebb gulyáskülönlegességeit. Az eseményen ismét több mint félezer bográcsban fő majd a gulyás, miközben kóstolások, versenyek, tematikus programok, gyerekeket érdeklő szórakozások és fellépők egyaránt színesítik az eseményeket.

Ha régen láttunk már egy jó horrort, és beülnénk a hétvégén egy kényelmes moziba, érdemes lehet ellátogatnunk Bill Skarsgard legújabb filmjére, amely Az címmel egy kisvárosból eltünedező gyerekek történetét meséli el, középpontjában egy félelmetes bohóccal és megannyi szörnyűséggel, valamint hét gyermekkel, akik talán megállíthatják a szörnyű gonoszt. A filmről bővebben ITT olvashatsz!


A legjobb hétvégi programok (2017. szeptember 9. - szeptember 10.) - 4. kép

Amennyiben inkább a tévé elé kuporodnánk le, érdemes lehet szombat este 21:05-kor a Duna TV műsorát választani, ahol A boldogság sosem jár egyedül című 2012-es francia romantikus vígjátékot tekinthetjük meg, vagy vasárnap este 20 órakor az HBO-ra kapcsolni, ahol a 2016-ban bemutatott Miss Sloane című amerikai-francia dráma kerül vetítésre. Hogy nincs kábeltévénk? Esetleg televíziónk se? Akkor válasszuk a Telenor MyTV szolgáltatását még ma, amivel akár okostelefonunkon is befoghatjuk kedvenc csatornáinkat!
3 hozzászólás

EszterSzabadkai

7 éve, 1 hónapja és 12 napja

Jó kis gulyásfesztivál! mosolygó smiley

válasz erre

Natasha

7 éve, 1 hónapja és 12 napja

Borfesztiválra megyünk!

válasz erre

Móni

7 éve, 1 hónapja és 12 napja

Már van vegán food fesztivál is?! Nagyon beindult ez a vegán dolog.

válasz erre