A legjobb hétvégi programok (2017. szeptember 30. - október 1.)

Brauny , 2017. szeptember 29.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Országszerte ma este kerül megrendezésre a Kutatók Éjszakája, amihez a főváros mellett szinte az összes nagyobb magyar város csatlakozott, ezáltal amennyiben érdekel minket a tudomány, szinte biztosan találunk magunknak elfoglaltságot. A programok már kora délutántól indulnak - több mint 30 városban majdnem 2000 esemény várja az érdeklődőket -, és lesz, ahol hajnalig tartanak az előadások.

A legjobb hétvégi programok (2017. szeptember 30. - október 1.) - 2. kép

Egészen vasárnapig várja az érdeklődőket a Szentendrei Jazz- és Borfesztivál, ami idén már ötödik alkalommal szolgál izgalmas elfoglaltságokkal a történelmi belváros sétálóutcáján. Az eseményen szentendrei kötődésű borászok mellett egész napos kulturális és családi programok, koncertek és a nyári fesztiválokat idéző hangulat várja majd az érkezőket.

A digitális rajzolás tudományát kedvelők számára érdemes lesz ellátogatniuk ma és holnap a budapesti ALLEE-ba, ahol a Lenovo Magyarország hagyományteremtő szándékkal indítja útnak a Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítást. Az eseményen mindenki kipróbálhatja a digitális rajzolást, és megismerkedhet az ebből fakadó művészettel néhány tematikus program társaságában.

A legjobb hétvégi programok (2017. szeptember 30. - október 1.) - 3. kép

Szeptember 30-án, azaz most szombaton már 11. alkalommal rendezik meg a Geresdlaki Gőzgombóc Fesztivált, mint Magyarország egyik legkülönlegesebb gasztronómiai rendezvényét, ahol a kulturális programok mellett egész nap minden az ízletes gőzgombócról szól majd. Sőt mi több, az este során olyan sztárvendégek szórakoztatják az egybegyűlteket, mint az Irigy Hónaljmirigy, a Punnany Massif vagy Kovács Kati és együttese.

Ha inkább egy jó filmet néznénk a hétvégén, az Egyenesen át című alkotás miatt érdemes lehet ellátogatni egy moziba. A film néhány vakmerő orvostanhallgatóról szól, akik egy kísérlet részeként laboratóriumi körülmények között többször meghalnak és visszatérnek a halálból. Csakhogy a túloldalról magukkal hoznak valami olyan dolgot is, amire nem voltak felkészülve...

A legjobb hétvégi programok (2017. szeptember 30. - október 1.) - 4. kép

Ha a mozi helyett inkább a tévét választanánk, érdemes lehet szombat este 21 órakor a Viasat 3 műsorára kapcsolni, ahol egy klasszikus vígjáték, a Ki nevel a végén? kerül műsorra, míg vasárnap este 20 órakor az HBO-ra váltani az xXx: Újra akcióban című idei akciófilm miatt. Ha nem leszel otthon vagy nincs kábeltévéd, válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel bárhol-bármikor, akár okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
1 hozzászólás

baboka • Pipi #1 • 11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Szentendre! Imádom az ottani programokat.