11 °C
tiszta égbolt
2024. április 27., szombat
Mariann, Zita

A legjobb hétvégi programok (2017. szeptember 2. - szeptember 3.)

2017. szeptember 01.
8.2091
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Amennyiben imádjuk az utcai ételeket, és kedvünk támad kipróbálni hazánk legjobb és legfinomabb street foodjait, akkor érdemes ellátogatni vasárnapig a Kincsem Parkba, ahol idén már ötödik alkalommal rendezik meg a hagyományos Street Food Show-t. Az esemény alkalmából összesen 52 ételkülönlegességet áruló büfékocsi és több mint kétszáz különféle étel, illetve ital várja az érkezőket, méghozzá koncertek, gyerekprogramok, valamint ló- és agárversenyek társaságában.

A legjobb hétvégi programok (2017. szeptember 2. - szeptember 3.) - 2. kép

Idén is "vidorgóssá" változott egy kicsit Nyíregyháza, ahol múlt hét péntek óta tart, de vasárnap hajnalig még várja az érdeklődőket a Vidor Fesztivál, avagy Közép-Európa legnagyobb ingyenes világzenei fesztiválja. A hazánk egyik legjelentősebb összművészeti rendezvénysorozataként is számon tartott fesztiválon megannyi szabadtéri program, koncertek kiállítások, dumaszínház, bábelőadások és egész napos elfoglaltságok várnak ránk a város különböző pontjain.

Egész hétvégén különleges eseményeknek lehetünk részesei a budapesti Várkert Bazárban és a Duna partján, ahol idén is megrendezésre kerül a Dunapest Fesztivál, mint a főváros egyik legkülönlegesebb eseménye. A fesztiválon vezetett városi séták, koncertek, művészeti programok, kiállítások és egyéb elfoglaltságok sokasága vár majd ránk, amelyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt örömet okozhatnak.

A legjobb hétvégi programok (2017. szeptember 2. - szeptember 3.) - 3. kép

Habár az idő már nem túl nyárias, ellenben a Verkli Fesztivál érdekében mégis érdemes lehet ellátogatni Keszthelyre a hétvégén, hiszen ennél különlegesebb és retróbb programot garantáltan nem találunk a napokban. A fesztiválon a korabeli zenegépek, avagy a verklik kapják a központi szerepet a város Fő terén, de fellépnek szimfonikus zenekarok és környékbeli fellépők is, méghozzá a megszokott gyerekprogramok és fesztiváli hangulat társaságában.

Ha a rossz idő miatt szeretnéd bevackolni magadat legalább esténként a tévé elé, akkor érdemes lesz szombat este 20:50-kor a TV2-re kapcsolni, ahol A pláza ásza Vegasban című 2015-ös amerikai vígjáték kerül levetítésre, míg vasárnap este 20 órakor az HBO kínálatában találhatunk szórakozást a szintén ebből az évből származó Florence - A tökéletlen hang című vígjátékkal. Ha nincs kábeltévénk, vagy nem leszünk tévé-közelben, válasszuk a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel bárhol és bármikor, akár még okostelefonunkon is nézhetjük kedvenc csatornáinkat.
1 hozzászólás

Minoni

7 éve, 2 hónapja és 21 napja

A Florence nagyon jó kis film volt mosolygó smiley

válasz erre