2018. szeptember 20., csütörtök • Friderika

A legjobb hétvégi programok (2017. szeptember 16. - szeptember 17.)

Brauny , 2017. szeptember 15.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Itt az ősz, a szüret időszaka, és ha szeretnél te is részesévé válni egy igazán hagyományos szüreti mulatozásnak, akkor látogass el a Szekszárdi Szüreti Napokra, amely szeptember 14. óta tart és vasárnapig áll az érdeklődők rendelkezésére. A négy napon át zajló mulatozáson igényes programok, kiállítások, koncertek, borkóstolók és természetesen a régióra jellemző ételek, valamint specialitások is várják a látogatókat.

A legjobb hétvégi programok (2017. szeptember 16. - szeptember 17.) - 2. kép

XIII. Fehérvári Lecsófőző Vigasság név alatt egy igazán különleges gasztronómiai program várja azokat, akik szeptember 16-án, azaz most szombaton Székesfehérvárra látogatnak. Az eseményen a tematikus programok és fellépők, valamint a vásári hangulat mellett idén is több száz bográcsban főnek majd az ország legkülönfélébb lecsói, a hagyományostól kezdve, a gombás, babos és tarhonyás változaton át a barackos különlegességig bezárólag.

Szeptember 15-től, avagy a mai naptól kezdve egészen jövő hétig ismét megrendezésre kerül a Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó amely nevéhez méltóan a világ legkülönfélébb régióiból hoz össze tánccsoportokat az egykori kulturális fővárosba. A fő csapásirány ugyan idén a modern balett és a kortárs tánc, de a programban néptánc és más egyéb műfajok is megtalálhatók lesznek a színvonalas előadások között.

A legjobb hétvégi programok (2017. szeptember 16. - szeptember 17.) - 3. kép

Ha imádod a finom palacsintát, és szeretnéd megkóstolni a legkülönfélébbeket, akkor neked is ott a helyed a jövő hétvégén megrendezésre kerülő Fővárosi Palacsinta Fesztiválon. A szeptember 23-án esedékes esemény a Fővárosi Rendezvényparkban lesz megtartva, ahol lehetőségünk nyílik megkóstolni az ország legfinomabb palacsintáit kirakodóvásár, kézművesek, büfék és persze színpadi produkciók társaságában.

Ha inkább egy jó filmet néznél a tévében a hétvégén, érdemes lehet szombaton este 21:50-kor az RTL Klub műsorára kapcsolni, ahol a Másnaposok 3 című vígjáték kerül terítékre, míg vasárnap este 22:05-kor az HBO-t választani, ahol a Tiszta szívvel című magyar akció-vígjátékot láthatjuk. Ne feledd, ha nincs kábeltévéd vagy nem leszel otthon, válaszd a Telenor MyTV szolgáltatást, és nézd kedvenc csatornáidat akár okostelefonodon is.
 
2 hozzászólás

Mirjam • Messiás #2 • 1 éve, 1 hónapja és 5 napja

Ezek szuper jó programok. A palacsinta nagyon felkeltette az érdeklődésemet.

Lili • Messiás #1 • 1 éve, 1 hónapja és 5 napja

Uhhh palacsintaaaaa Ott a helyünk!