A legjobb hétvégi programok (2017. október 7. - október 8.)

Brauny , 2017. október 06.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A mai napon rajtol el, és egészen vasárnapig várja az érdeklődőket a Budapest Ritmo az Akvárium Klubban, aminek részeként három napon át örömzene, valamint a közép- és kelet-európai régió legjobb világzenei előadóinak koncertjeit tekinthetjük meg. Összesen mintegy 24 produkció várja majd a helyszínen a látogatókat, ami mellett idén először egy a fesztiválról elnevezett díj is átadásra kerül valakinek a világzene legjobbjai közül.

A legjobb hétvégi programok (2017. október 7. - október 8.) - 2. kép

Egész hétvégén várja az érdeklődőket az immáron hagyományosan megrendezésre kerülő Siófoki Halfesztivál, aminek részeként egy a nyári fesztiválokat idéző kulturális és gasztronómiai program várja a halételek és a mulatozás kedvelőit. A gasztronómiai élmények, a bemutatók, a főzőversenyek és a kulturális események mellett olyan ismert előadók koncertjeit tekinthetjük meg a három nap során, mint a Szabó Balázs Bandája, a Balkan Fanatik, a The FreakEnd vagy a Mary PopKids.

Indiai és vegán gasztronómiai napot tartanak október 8-án, azaz most vasárnap a budapesti Lélek Palotájában, ahol mindenki betekintést nyerhet az indiai és a vegán konyha különleges világába. Az idén már hatodik alkalommal megrendezésre kerülő esemény sztárvendége Garami Gábor és Kőbán Rita lesznek, akik mellett egzotikus hangulat, különleges fűszerek, kirakodóvásár, valamint gyerek- és színpadi programok is várnak majd ránk.

A legjobb hétvégi programok (2017. október 7. - október 8.) - 3. kép

Idén is megrendezésre kerül a Tokaj- Hegyaljai Szüreti Napok, mint az ország egyik legnagyobb szüreti mulatsága, amely a tokaji Kossuth térre várja az érdeklődőket a szürethez kapcsolódó kulturális és gasztronómiai programokkal. A tematikus elfoglaltságok mellett természetesen idén is ismert fellépők sokasága színesíti majd a felhozatalt, így olyan együttesek koncertjeit nézhetjük meg, mint az Edda, a Kormorán, de fellép még Király Viktor is.

Ha egy igazán különleges filmes élményt keresnél magadnak a hétvégén, látogass el egy közeli moziba a Szárnyas fejvadász 2049 miatt, amely Ryan Gosling és Harrison Ford első közös alkotásaként egy igazán különleges, tartalmas, női szemmel is fogyasztható folytatása lett a legendás sci-fi-nek. Ha kíváncsi vagy a film kritikájára, akkor olvasd el itt.

A legjobb hétvégi programok (2017. október 7. - október 8.) - 4. kép

Amennyiben inkább a televíziót választanánk magunknak, kapcsoljunk szombat este 21 órakor a Viasat 3 műsorára, ahol a Benjamin Button különös élete című drámát nézhetjük meg, míg vasárnap este 20 órakor az HBO lehet jó választás, ahol a tavaly bemutatott Kémek a szomszédban című amerikai akció-vígjáték kerül műsorra. Ha nincs kábeltévéd, esetleg nem leszel otthon, válaszd még ma a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel bárhol és bármikor nézheted kedvenc csatornáid műsorát.
 
1 hozzászólás

Móni • Überbrutál #1 • 10 hónapja, 6 napja

Tokaj, szüret kiváló program.