12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

A legjobb hétvégi programok (2017. november 25. - november 26.)

2017. november 24.
23.6281
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Ha kedveled a társasjátékokat és egy igényes családi kikapcsolódásra vágysz, látogass el most hétvégén a budapesti Lurdy-házba, ahol idén is megrendezésre kerül a Társasjátékok Ünnepe. Az eseményen mintegy 350 asztal, 60 játékmester és 2000 társasjáték vár a látogatókra a legkülönfélébb műfajokból, ezáltal garantáltan minden korosztály megtalálja majd itt a számításait.

A legjobb hétvégi programok (2017. november 25. - november 26.) - 2. kép

Ha mindig is vonzott a vegán konyha, esetleg vegán vagy és szeretnél ellesni karácsonyra egy-egy jó receptet, akkor látogass el november 25-én, szombaton a budapesti Csillaghegyre, ahol Adventi nyers vegán édességkészítő workshopot rendeznek. Az eseményen bárki megtanulhat elkészíteni néhány olyan egyszerű, gyors és finom édességet, amelyek garantáltan biztonságos és kizárólag növényi alapanyagból készülnek.

Idén is megrendezésre kerül november 24. és 26. között a tatai Öreg-tón a Tatai Vadlúd Sokadalom, aminek részeként három teljes napon át minden a madarakról szól majd. Az Öreg-tón és az Építők parki madármegfigyelő toronyban így egész hétvégén bemutatók, előadások, hasznos workshopok, koncertek, filmvetítések és egyebek várják a látogatókat.

A legjobb hétvégi programok (2017. november 25. - november 26.) - 3. kép

Bár november közepe óta tart, ma az utolsó nap, hogy felkereshessük az Art of Magic - a mágia művészete Miskolcon című kulturális programot, aminek részeként bárki elsajátíthatja a mágia magasiskoláját. Illúzió, bűvészet, mentalizmus - mindez valóban varázslat, vagy közönséges szemfényvesztés? Most végre mindenről lehullhat a lepel!

Ha inkább a tévé elé kuporodnánk le a hétvégén, érdemes lehet szombaton este 21 órakor a Viasat 3 műsorát választani, ahol a megunhatatlan Harry Potter és a Tűz Serlege kerül vetítésre, míg vasárnap este az HBO tűz műsorára egy friss érdekességet az Assassin's Creed című különleges történelmi akciófilmmel a középpontban. Ha nincs kábeltévéd vagy nem leszel otthon, ne feledd, hogy a Telenor MyTV szolgáltatással bárhol és bármikor, akár okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
2 hozzászólás

debbie

6 éve, 10 hónapja és 19 napja

Nyers vegán? Fuj de nem bírom ezeket.

válasz erre

bettike

6 éve, 10 hónapja és 19 napja

Tatán mindig jó programok vannak. mosolygó smiley

válasz erre