13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

A legjobb hétvégi programok (2017. március 25. - március 26.)

2017. március 24.
8.5511
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Ha szereted a virágokat és a növényeket, esetleg éppen egy kert kialakítása vagy átrendezése előtt állsz, akkor bizonyára előtted sem lehet kérdéses, hogy részt veszel-e a hétvégi Garden Expo kiállításon. Az eseményt egészen vasárnapig tudjuk majd megtekinteni, méghozzá a Budapest Arénában, ahol a legújabb trendek, a legszebb növények és a leghasznosabb tippek, valamint trükkök kerülnek porondra.

A legjobb hétvégi programok (2017. március 25. - március 26.) - 2. kép

Tokaji Március Nagykóstoló név alatt a legjobb és legfinomabb borokat tudjuk majd megkóstolni abban az esetben, ha március 25-én ellátogatunk a budapesti Corinthia Hotelbe. Az eseményen közel 70 pincészet kínálja több mint 160 tokaji borát, külön aszú teremmel, valamint exkluzív Szepsy Furmint Selection standdal, így a borbarátok bizonyára egész napos elfoglaltságot találnak maguknak a helyszínen.

Out West címmel egy igazán különleges kiállítást tekinthetnek meg az érdeklődök még most vasárnapig a budapesti Klebelsberg Kultúrkúriában, ahol Iain Patterson skót képzőművész legszebb műveiből rendeztek kiállítást. A tárlat minden nap megtekinthető délelőtt 10 és 18 óráig, de mivel március 26-án a kiállítási tárgyak költöznek tovább, vasárnapig kerítsünk sort erre.

A legjobb hétvégi programok (2017. március 25. - március 26.) - 3. kép

Ha inkább filmeznél egy nagyot a hétvégén, most rengeteg érdekesség közül válogathatsz magadnak! Kezdetnek ott van például A szépség és a szörnyeteg című legendás Disney rajzfilm élőszereplős változata, amely Emma Watson főszereplésével elképesztő élményeket garantál az eredeti ismerőinek is. A filmről bővebben ITT olvashatsz!

Amennyiben inkább egy humoros akció vígjátékkal múlatnánk az időnket, érdemes lehet megtekinteni a moziban a Bukós szakasz című Dax Shepard-művet, amely az amerikai autópálya rendőrség két legbalhésabb motorosának őrült kalandjait meséli el nekünk. A filmről bővebben ITT olvashatsz!

A legjobb hétvégi programok (2017. március 25. - március 26.) - 4. kép

Aki szereti az izgalmas sci-fi filmeket, az feltétlenül nézze meg Jake Gyllenhaal legújabb művét, amely Élet címmel arról szól, hogy egy űrhajóscsapat élet jeleire bukkan a Marson, és az alkalmat megragadva azonnal el is hozzák azt a Földre, azonban nem is sejtik, hogy ezáltal a bolygónk még soha nem volt ekkora veszélyben.

Ha a TV elé gubóznánk be a hétvégén, érdemes lehet holnap este 19:20-kor az RTL Klub-ra kapcsolni a Narnia Krónikái - Caspian herceg miatt, vagy másnap este 21 órakor a Viasat 3-on megnézni a Felkoppintva című romantikus vígjátékot. Ne feledd, ha nem vagy TV előtt, a Telenor MyTV alkalmazásával akkor sem kell lemondanod kedvenc televíziós műsoraidról, melyeket ezáltal akár okostelefonodon is nyomon követhetsz.
2 hozzászólás

EszterSzabadkai

7 éve, 8 hónapja és 5 napja

Szépség és a szörnyeteget tuti megnézzük. mosolygó smiley

válasz erre

Zita.Péter

7 éve, 8 hónapja és 6 napja

Huuu mennyi jó mozifilm. Van miből válogatni.

válasz erre