A legjobb hétvégi programok (2017. május 6. - május 7.)

Brauny , 2017. május 05.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A jóféle ételek és a vérbeli családi programok kedvelőinek érdemes lesz most hétvégén, május 5. és május 7. között ellátogatni a Kincsem Parkba, a Food Truck Show-ra. Az eseményen egész nap kóstolgathatjuk a legfinomabb ételeket, miközben agár- és lóversenyeken vehetünk részt, a gyerekek pedig a Hungaroring mini ringjében, az állatsimogatónál vagy az óriáskörhintán szórakozhatnak.

A legjobb hétvégi programok (2017. május 6. - május 7.) - 2. kép

Május 6-a, a Felelős Állattartás Napja, aminek alkalmából a Rex Kutyaotthon Alapítvány Állatszigetén egy különleges, országos szintű összefogást kezdeményez egy átfogó esemény segítségével. Az ingyenes programra minden állatbarátot szívesen várnak, aki szeretne nyomot hagyni az állatvédelem történelmében, méghozzá bemutatókkal, gyerekprogramokkal, állatsimogatóval és látványos rekordkísérletekkel.

Az utolsó hétvége, hogy a harmadik kerületi Artézi Galériában megtekinthető Sinkó István kiállítása, aki szerteágazó művészi tevékenységének köszönhetően minden egyes területen kiváló eredményeket tud felmutatni. Erről pedig magunk is megbizonyosodhatunk a kiállítás utolsó hétvégéjén, ahol megtudhatjuk, hogy miért is nyert már megannyi díjat Sinkó István képzőművészként.

A legjobb hétvégi programok (2017. május 6. - május 7.) - 3. kép

Egy kicsit túlmutatva a hétvégén, jövő csütörtökön, avagy május 11-én az ötödik kerületi Vigadó térre hozzák a szervezők a magyar tenger élményét, méghozzá az Ezerarcú Balaton jóvoltából. Az eseményen felvonul a környék legtöbb borásza és borkülönlegessége, ezáltal garantált a jó hangulat, sőt a jó társaság, az ízletes vacsorafalatok és az értékes tombolanyeremények is.

Amennyiben szívesen kuporodunk a tévé elé a hétvégén, érdemes lehet szombaton este 19 órakor a Viasat 3 műsorát választani, ahol Jennifer Aniston 2015-ös vígjátéka, az Azt beszélik kerül terítékre, míg vasárnap este 20 órakor a tavalyi évben bemutatott varázslatos Disney-film, az Elliott, a sárkány megy majd az HBO-n. Hogy nincs kábeltévéd, esetleg nem leszel otthon? Fizess elő a Telenor MyTV alkalmazásra, amivel bárhol és bármikor, akár okostelefonodon is követheted kedvenc műsoraidat.
 
2 hozzászólás

EszterSzabadkai • Megszállott #2 • 1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Budapesten lesz balcsis rendezvény? ohhh erre ki kell nézni.

mokus84 • Überbrutál #1 • 1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Food truck show tavaly is jó volt idén is megyünk