2018. május 26., szombat • Fülöp, Evelin

A legjobb hétvégi programok (2017. május 20. - május 21.)

Brauny , 2017. május 19.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A gasztro fesztiválok kedvelőinek legnagyobb örömére már tegnap óta tart, és egészen vasárnapig várja a látogatókat a Millenárison a Gourmet Fesztviál, ahol az exkluzív ételek és ételkülönlegességek kapják majd a központi szerepet. Az esemény központi témája idén az eper és a mangalica, így erre épülnek majd fel a legkülönlegesebb fogások, de aki csak egy igazi olasz pizzát szeretne enni, az is megtalálja számításait.

A legjobb hétvégi programok (2017. május 20. - május 21.) - 2. kép

Történelmi Kavalkád Diósgyőr várában név alatt május 21-én, avagy most vasárnap kerül megrendezésre a Diósgyőri vár szokásos történelmi- és várjátéka, középpontjában egész napos programokkal. A hagyományos vásár mellett kiállításra kerül a Fekete Sereg Lovagrend tábora, de lesz görénysimogató, várséta, udvarhölgy- és apródképző, sőt Mátyás király játszótere is megnyílik majd.

Idén is megrendezik az óbudai Aquincumban a Floralia - Római tavaszünnepet, amely május 20-án és 21-én várja az érdeklődőket, akik igazi római ruhákba bújt katonák mellett szemügyre vehetik a múzeum és a romterület feldíszített változatát. A program során a látogatók megismerhetik az ókori életmódot és kézművességet, a római katonákat, gladiátorokat, kelta harcosokat, akik még harci bemutatókat is tartanak a látogatóknak.

A legjobb hétvégi programok (2017. május 20. - május 21.) - 3. kép

A mai naptól egészen vasárnapig várja a finom sörök és igazi sörkülönlegességek kedvelőit a VIII. Belga Sörfesztivál a budapesti Bálnában, ahol garantáltan mindenki megtalálja majd a maga sörét. Az idei eseményen mintegy 45 belga sörfőzde, 250-féle sörkülönlegességét lehet majd megkóstolni, köztük 65-féle helyben csapolt sörrel, fesztiváli hangulattal, a legjobb ételekkel.

Már napok óta mindenki az új Alien mozifilmről beszél, méghozzá nem véletlenül, hiszen ha egy jó filmet akarsz magadnak, akkor feltétlenül meg kell nézned az Alien: Covenant-ot, ami a legendás sci-fi sorozat méltó folytatása lett. A filmről bővebben ITT olvashatsz!

A legjobb hétvégi programok (2017. május 20. - május 21.) - 4. kép

Ha inkább a tévé elé telepednél le a hétvége valamelyik estéjén, akkor érdemes lehet szombat este 19:20-kor az RTL Klub műsorát választanod, ahol a 2013-as Óz, a hatalmas című kalandfilm kerül levetítésre, míg másnap este 20 órakor az HBO kínál tartalmas kikapcsolódást a tavalyi évben bemutatott Jégkorszak: A nagy bumm című animációs filmmel. Hogy nincs kábeltévéd vagy nem leszel otthon? Válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel bárhol és bármikor megnézheted kedvenc műsoraidat - akár még okostelefonon is.
 
3 hozzászólás

kalifa • Hiperaktív #3 • 1 éve, 1 hónapja és 7 napja

Gourmetn tegnap kint voltunk az nem volt rossz.

Linda • Polihisztor #2 • 1 éve, 1 hónapja és 8 napja

Gourmetra tuti kinézünk.

monyó • Überbrutál #1 • 1 éve, 1 hónapja és 8 napja

Ezek most nem nyerték el a tetszésemet.