A legjobb hétvégi programok (2017. május 12. - május 13.)

Brauny , 2017. május 12.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Rosalia 2017 - Rosé és Pezsgő Liget név alatt a mai naptól egészen vasárnapig érdemes lesz ellátogatni a Somorjai úti Ligetbe, ahol Budapest legnagyobb szezonnyitó borfesztiváljára a kicsiket és a nagyokat egyaránt szívesen várják. Az ingyenes eseményen egész napos programok, borkóstolás, borkülönlegességek, hamisíthatatlan street food, valamint természetesen koncertek is megrendezésre kerülnek az érdeklődők számára.

A legjobb hétvégi programok (2017. május 12. - május 13.) - 2. kép

Szintén egész hétvégén várja a látogatókat a Millenáris Parkban a Székely Fesztivál, amely az ország egyik legnagyobb gasztrokulturális majálisaként várja a székely kultúra és folklór iránt érdeklődőket. A három nap során minden látogató együtt énekelhet, táncolhat, megkóstolhatja a hagyományos székely ételeket, megismerheti az ottani emberek virtusát és észjárását, avagy nemzetünk egyik gyöngyszemét.

Kecskeméten már előbb megrendezésre kerül a gyermekek ünnepe, lévén május 14-én Fantasztikus Gyereknap - Állati vasárnap név alatt egy fergeteges fesztivál várja majd a legkisebbeket a Vadaskert előtti parkban. A kutyaszépségversennyel egybekötött rendezvényen egész napos, változatos gyermekprogramok, ugrálóvár, versenyek, pónilovaglás, vidámpark, arcfestés és egy halom koncert is várja az apróságokat, és természetesen a szülőket egyaránt.

A legjobb hétvégi programok (2017. május 12. - május 13.) - 3. kép

Újabb különleges eseményre hívja a magyar kultúráért rajongókat a szentendrei Skanzen, ahol egy kevesek által ismert szokás kerül felelevenítésre május 14-én, vasárnap. A Májusi tánc a Skanzenben elnevezésű eseményen mintegy 500 táncos készül egész napon át mintegy 50 programmal, így sok-sok tánccal, mesével, koncerttel, méghozzá a Dél-Dunántúli tájegységen, az Amfiteátrumban.

Ha egy jó filmet néznél a hétvégén, érdemes lehet beülnöd Amy Schumer új filmjére. Az Ó, anyám! keretein belül Amy egy Emily nevű lányt alakít, akit egy egzotikus nyaralás előtt kidob a pasija, így most kénytelen anyjával elmenni Dél-Amerikába, akivel viszont természetesen őrültebbnél-őrültebb kalandokba keverednek.

A legjobb hétvégi programok (2017. május 12. - május 13.) - 4. kép

Amennyiben inkább a TV elé kuporodnál le, nézd meg szombat este 18:55-kor a TV2 műsorán a Shrek 2-t, vagy vasárnap este 20 órakor az HBO-n a tavaly megjelent Szerelem és barátságot. Nem leszel TV közelében? Akkor válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár okostelefonodon is élvezheted kedvenc műsoraidat, méghozzá bárhol és bármikor!
 
2 hozzászólás

blondi • Überbrutál #2 • 1 éve, 2 hónapja és 8 napja

Végre jön a jó idő és a jó programok

Sandy • Messiás #1 • 1 éve, 2 hónapja és 9 napja

huuu borfesztiváááál