8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

A legjobb hétvégi programok (2017. június 3. - június 4.)

2017. június 02.
10.3551
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Ha egy hamisíthatatlan nyári fesztiválon szeretnél mulatni a hétvégén, akkor érdemes lehet ellátogatnod Békéscsabára, méghozzá a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé névre keresztelt eseményre, amely vasárnapig várja az érdeklődőket. Az eseményen a hagyományoknak megfelelően a legtöbb hazai sörgyártó képviselteti magát, így egész nap jéghideg söröket és ropogós csülköket kóstolgathatnak az emberek, méghozzá kulturális programok társaságában.

A legjobb hétvégi programok (2017. június 3. - június 4.) - 2. kép

Már tegnap óta tart, és egészen vasárnap hajnalig elhúzódik a Feszt!Eger névre keresztelt koncertsorozat az egri Bolyki-völgyben, ahol elragadó környezetben, a legjobb borok társaságában élvezhetik a látogatók a legjobb magyar zenekarok koncertjeit. A fesztiválon ugyanis idén is átfogó válogatást kaphatunk a hazai könnyűzenei élet legjavából, méghozzá családias fesztiváli hangulat társaságában.

Szombaton és vasárnap immáron 12. alkalommal rendezik meg az Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivált, amivel egy időben Hungarikumok kiállítására és vásárára is sor kerülhet majd a város főterén. A vásári és fesztiváli hangulatot a legkülönfélébb fellépők színesítik majd, ezáltal a délelőtti gyerekműsorok mellett délutánonként és esténként olyan együttesek és előadók lépnek fel, mint Hevesi Tamás, Csepregi Éva, a Soulwave, a Republic, a New Level Empire, Rúzsa Magdi, vagy Korda György és Balázs Klári.

A legjobb hétvégi programok (2017. június 3. - június 4.) - 3. kép

Pünkösd a Skanzenben címmel egész hétvégén, sőt még természetesen hétfőn is speciális, tematikus programokkal várja a pünkösdi szokások és a magyar folklór iránt érdeklődő látogatókat a szentendrei falumúzeum. Az eseményen különféle előadók és népszokások kerülnek bemutatásra és prezentálásra, alaposan megismertetve velünk a különféle régiók kapcsolódó sajátosságait.

Ha inkább egy filmet néznénk a hétvégén, feltétlenül érdemes beülni a moziba a Wonder Woman-re, amely az első szuperhősös mozifilm, amely egy női főszereplőt állít a középpontba, ami egy meglepően minőségi, kellemes és közérthető végeredményt szült. A filmről bővebben ITT olvashatsz!

A legjobb hétvégi programok (2017. június 3. - június 4.) - 4. kép

Amennyiben szeretnénk esténként a tévé elé kuporodni a hétvégén, érdemes lehet szombat este 21:25-kor az RTL Klub műsorát választani a Menyasszony kerestetik című amerikai vígjáték miatt, míg vasárnap este 20 órakor az HBO-ra kapcsolni, ahol az utóbbi évek egyik legjobb magyar thrillere, A martfűi rém kerül műsorra. Hogy nincs kábeltévéd? Nem leszel otthon? Válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, és tévézz az okostelefonodról bárhol, bármikor.
1 hozzászólás

Minoni

7 éve, 5 hónapja és 20 napja

Wonder Woman nagyon érdekel, jó kritikákat kapott.

válasz erre