2018. május 24., csütörtök • Eszter, Eliza

A legjobb hétvégi programok (2017. június 17. - június 18.)

Brauny , 2017. június 16.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Ha egy jó koncertet szeretnél átélni a hétvégén, érdemes lehet június 17-én, avagy szombat este ellátogatnod a siófoki PLÁZS-ra, ahol a nyitókoncertet rögtön a Halott Pénz zenekar szolgáltatja majd. Sőt mi több, az esemény egy igazi különlegesség lesz, hiszen a banda egyrészt itt mutatja be először legújabb dalát, mellettük pedig még Lóci, a Nagy-Szín-Pad! győztese is fellép.

A legjobb hétvégi programok (2017. június 17. - június 18.) - 2. kép

Az előttünk álló hétvégén is várja az érdeklődőket az ország legnagyobb ingyenes gyermekrendezvénye, avagy a Generali Gyereksziget, ahol a fő attrakció ezúttal az Alma és az Apacuka együttesek fellépése lesz. Ezen felül lesz itt még MintaPinty zenekar, Kicsi Gesztenye Klub, de műsort ad a Batyu Színház, idén először lesz Retro Videojáték sátor, sőt a kicsik és nagyok további számtalan különleges elfoglaltság közül válogathatnak még maguknak.

Ha egy kicsit kimozdulnánk a fővárosból, egész hétvégén várja a kicsiket és a nagyokat Veszprémben a Kolostorok és kertek rendezvénytéren a Kabóciádé Családi Fesztivál. Az eseményen rengeteg koncert, játszóház, bábszínházi műsorok, játékkocka kiállítás, valamint más egyéb előadás és elfoglaltság sokasága vár az érkezőkre, így az egész család találhat majd elfoglaltságot.

A legjobb hétvégi programok (2017. június 17. - június 18.) - 3. kép

Idén is lesz Egészségnap Siófokon, amire június 18-án, avagy most vasárnap kerül sor a Kálmán Imre Kulturális Központ és a Polgármesteri Hivatal közötti területen. A délelőtt 10 órától estig tartó eseményen akár környékbeliek vagyunk, akár csak a nyaralás miatt tartózkodunk a városban, egész napos szűrővizsgálatokon vehetünk majd részt, és megismerkedhetünk az egészséges életmód alapjaival.

Ha egy jó filmet néznénk meg a hétvégén, érdemes lehet beülni a Csajok hajnalig című vígjátékra, amelyben öt jó barátnő közül az egyik elhatározza, hogy férjhez megy, és emiatt egy őrült nagy lánybúcsúztatót tartanak. A buli azonban csúnyán félresiklik, és többek között még egy chippendale fiú is meghal közben...

A legjobb hétvégi programok (2017. június 17. - június 18.) - 4. kép

Amennyiben bevackolnád magadat a tévé elé hétvégén, akkor szombat este érdemes a TV2 műsorára kapcsolni, ahol 18:55-kor az Így neveld a sárkányodat 2 kerül terítékre, míg vasárnap este 23:20-kor az HBO műsorát lehet jó ötlet felkeresni, ahol a tavalyi év egyik kiváló vígjátéka, a Menyasszony apró szépséghibával kerül adásba. Hogy nincs kábeltévéd vagy nem leszel TV előtt? Csak fizess elő a Telenor MyTV szolgáltatásra, és a jövőben bárhol, bármikor élvezheted kedvenc csatornáidat - akár még okostelefonodon is.
 
1 hozzászólás

Edit90 • Überbrutál #1 • 1 éve, 6 napja

nem lesz túl jó idő, szóval otthoni program lesz alias takarítás