8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

A legjobb hétvégi programok (2017. július 29. - július 30.)

2017. július 28.
7.4351
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Ha egy fergeteges parti résztvevőjévé válnál a hétvégén, akkor érdemes lehet most Siófokra, a PLÁZS-ra látogatnod, ahol ezúttal különösen igaz lesz, hogy minden nyári nap hatalmas buli várja a látogatókat. Július 28-án, azaz ma este ugyanis a Ganxsta Zolee és a Kartel tér vissza a Balaton fővárosába, míg másnap, azaz július 29-én a Wellhello ad egész estér nagy koncertet a bulizni vágyóknak.

A legjobb hétvégi programok (2017. július 29. - július 30.) - 2. kép

A hagyományoknak megfelelően ezen a hétvégén várja az érdeklődőket Balatonfüreden az Anna Fesztivál, középpontjában a híres füredi Anna-bállal. Az egészen vasárnapig tartó eseménysorozaton rengeteg változatos programon vehetünk részt, így ma este komplett Operagála veszi kezdetét, szombaton maga az Anna-bál lesz a legfőbb attrakció, míg vasárnap szépségverseny, valamint OperaMozi filmvetítés várja a látogatókat.

Idén is megrendezik Csornán az immáron hagyományosnak tekintett Veréb Fesztivált, amely underground jellegét levetkőzve ma már a legnagyobb hazai zenekarokat vonultatja fel. Az előttünk álló hétvégén sem lesz ez másként, így aki ellátogat a csornai Termálfürdő és Kempingbe, az olyan bandákat nézhet meg, mint a Belga, a Road, a Paddy and the Rats, a Supernem, a Road vagy a 30Y.

A legjobb hétvégi programok (2017. július 29. - július 30.) - 3. kép

Idén már 24. alkalommal kerül megrendezésre a Vonyarci Boros Forgatag, ami szerda óta tart, és egészen vasárnapig várja a finom borok és a jó programok kedvelőit. A folyamatos tematikus és gyermekprogramok mellett ugyanis olyan fellépőket csíphetünk még el az előttünk álló napokban, mint a Kelemen Kabátban vagy éppen az Ocho Macho.

Ha egy jó filmet keresnénk a hétvégén, ideális választás lehet az Atomszőke, avagy Charlize Theron legújabb mozijának megtekintése, amelyben szexi hősnőnket a brit titkosszolgálat Berlinbe küldi, hogy szerezzen meg egy listát, ami a KGB-nek is fontos. Aztán jönnek a galibák, az ellenséges kémek, a végén pedig már azt sem tudják, hogy ki kinek dolgozik éppen!

A legjobb hétvégi programok (2017. július 29. - július 30.) - 4. kép

Amennyiben inkább otthon filmeznénk, a tévé előtt ülve, szombaton este 21 órakor érdemes lehet a Viasat 3 műsorára kapcsolni egy kis jótékony nosztalgia érdekében, hiszen az Amerikai pite 2 kerül itt vetítésre, vasárnap este 20 órakor az HBO pedig az Érkezés című sci-fit adja, amely a tavalyi év egyik legjobb ilyen stílusú alkotása. Hogy nincs kábeltévéd? Egyáltalán nincs tévéd sem? Válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, és segítségével akár okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat - méghozzá bárhol, bármikor.
3 hozzászólás

Zita.Péter

7 éve, 3 hónapja és 20 napja

Amerikai pite? Te jó ég de régi film.

válasz erre

regeena

7 éve, 3 hónapja és 20 napja

Füredi Anna bál jó szokott lenni csak már nagyon sokan vannak.

válasz erre

EszterSzabadkai

7 éve, 3 hónapja és 21 napja

Érkezést nem láttam de meg akarom nézni.

válasz erre