6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

A legjobb hétvégi programok (2017. július 1. - július 2.)

2017. június 30.
10.1101
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Tegnap indult útnak a Budapest szívében, egészen pontosan a Benczúr kertben egy kellemes nyári programsorozat, ami Benczúr kerti esték név alatt 150 évet foglal össze előttünk esténként zenében és táncban. A nyitányt követően az elkövetkezendő hetekben egy hat előadásból álló zenei időutazásra kerül majd sor, amelynek következő részletére július 5-én kerül sor, középpontjában operett örökzöldek előadásával, méghozzá az Operettszínház művészeinek tolmácsolásában.

A legjobb hétvégi programok (2017. július 1. - július 2.) - 2. kép

Egész héten tombol, de az előttünk álló hétvégén is tart még Sopronban az ország egyik legnagyobb és legismertebb nyári fesztiválja, avagy a VOLT Fesztivál. A nagy partin ma és holnap még olyan híres előadókat csíphetünk el magunknak, mint a Paramore, a Pendulum Live, a 30Y, az Imagine Dragon, a The Cult, a Belga vagy az Animal Cannibals.

Idén már 38. alkalommal kerül megrendezésre Egerben a Kaláka Fesztivál, avagy az ország, sőt Közép- és Kelet-Európa legnagyobb és legrégebbi folk zenei fesztiválja, amely vasárnapig várja a látogatókat. Az eseményen a szokásos programok várnak ránk, így koncertek, kiállítások, gyerekprogramok, valamint természetesen igazi vásári hangulat is színesíti a felhozatalt.

A legjobb hétvégi programok (2017. július 1. - július 2.) - 3. kép

Ha kedveljük a jazz-t, és szeretnénk igazán különleges körülmények között átadni magunkat ennek a műfajnak, akkor látogassunk el július 2-ig a XIV. Louis Armstrong Jazzfesztiválra. A Bánki-tó vízi színpadán megrendezésre kerülő eseményen a hazai és a külföldi jazz műfaj apraja-nagyja fellép majd, ezáltal olyan koncerteket élhetünk át, mint Dezron Douglas, John Allred, a Dutsch Swing College Band, Lisa Simone, James Morrison vagy a Budapest Jazz Orchestra.

Ha egy jó kis mozira ülnél be a hétvégén, akkor sem kell csüggedned, hiszen visszatért az utóbbi évek egyik legsikeresebb animációs sorozata, avagy a Minyonokat is kitermelő Gru 3, amelyben az egykori gonosztevő egy egészen új énjét ismerhetjük meg, amint felelős családapaként próbál érvényesülni. A filmről bővebben ITT olvashatsz!

Ha inkább egy romantikus vígjátékra lennél kíváncsi, akkor nézd meg a mozikban az Oltári baki című francia filmet. A történet szerint Mathias és Alexia évek óta együtt vannak, ám most, életében először Mathias félrelépett, méghozzá egy esküvőszervezővel. Amikor Alexia véletlenül megtalálja a nő névjegykártyáját párja zsebében, egyből tudja mi a helyzet: végre összeházasodnak! Fel is keresik hát Juliettet, és elkezdik szervezni az év legőrültebb esküvőjét!

A legjobb hétvégi programok (2017. július 1. - július 2.) - 4. kép

Amennyiben inkább a tévében néznél meg egy jó filmet a hétvégén, érdemes szombaton este 21 órakor a Viasat 3-on kezdeni a nagy filmezést, ahol a Benjamin Button különös élete című filmdrámát vetítik majd, míg másnap este 20 órakor az HBO műsorára kapcsolni, ahol a tavalyi Doctor Strange kerül műsorra. Hogy nincs televíziód vagy kábeltévéd? Esetleg nem leszel otthon? Gond egy szál se, csak fizess elő a Telenor MyTV szolgáltatásra, és bárhol, bármikor, akár okostelefonodon is tévézhetsz majd!
1 hozzászólás

Hampster

7 éve, 4 hónapja és 19 napja

A Doctor Strange nagyon jó!!! Tuti megnézem megint.

válasz erre