12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

A legjobb hétvégi programok (2017. december 30. - december 31.)

2017. december 29.
1.6351
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Már szerda óta tart, de ma még egy nagy fináléval várja az érdeklődőket a XII. Szent Korona Konferencia, amelynek központi témáját nagyszerűen kifejezi az esemény alcíme, mely így hangzik: "Ki van otthon?". A helyszínen történelmi előadások, koncertek, kiállítások és íjászat mellett kézműves vásár és kapcsolódó foglalkozások, büfé, valamint természetesen változatos gyerek- és felnőttprogramok várják az érkezőket.

A legjobb hétvégi programok (2017. december 30. - december 31.) - 2. kép

Ha még szilveszter előtti napon szeretnénk részt venni egy hatásos óévbúcsúztatón, akkor itt az idő, hogy ellátogassunk december 30-án, azaz szombaton az aggteleki Baradla-barlangba az Óévbúcsúztató Operettgála Agteleken című eseményre. A Baradla-barlang hangversenytermében ugyanis Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Szirmay Albert és Johann Strauss legszebb művei csendülnek fel rendhagyó környezetben, ismert és elismert előadók társaságában.

Ha nem tudjuk még, hogy hol búcsúztassuk az esztendőt, akkor érdemes lehet ellátogatni a IX. kerületi Bálna Bisztróba, ahol Budapest Swing, Jazz, Funk Szilveszter 2018 név alatt hazánk első számú swing énekese, Gájer Bálint, valamint a legismertebb funky zenész, Éliás Jr. zenélnek majd nekünk. Az éjszakából nyúló koncerten páratlan hangulat, a legjobb és legismertebb slágerek és nagyszerű társaság is vár ránk.

A legjobb hétvégi programok (2017. december 30. - december 31.) - 3. kép

Ha szeretnénk egy kicsiket és nagyokat egyaránt ámulatba ejtő musicalen részt venni a hétvégén, látogassunk el még ma vagy holnap a volt SYMA Sport- és Rendezvényközpontba, ahol az Álomutazó mesemusical kerül előadásra. A különleges musicalen olyan népszerű színészek bukkannak majd fel, mint Stohl András vagy Szabó Győző, miközben a tanulságos történet részeként minket is gondolkodóba ejthet a mögöttünk hagyott esztendő.

Amennyiben inkább a tévé elé kuckóznánk be, válasszuk szombat este 21:25-kor a Duna TV műsorát, ahol a Café Society című tavalyi vígjáték kerül vetítésre, vagy vasárnap este 20:45-kor az RTL Klubot, ahol Bud Spencer egyik klasszikusa, az ... és megint dühbe jövünk lesz műsoron - ideális alapozónak az éjszakai partira. Ha nem leszel otthon, de szívesen néznéd valamelyik csatornát, válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, és akár okostelefonodon is követheted a műsorokat.
2 hozzászólás

bonita

6 éve, 9 hónapja és 12 napja

Mi már megnéztük az Álomutazót és nagyon szuper volt. mosolygó smiley

válasz erre

Móni

6 éve, 9 hónapja és 12 napja

Tévében jó műsorok mennek most.

válasz erre