9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

A legjobb hétvégi programok (2017. december 2. - december 3.)

2017. december 01.
23.6711
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Idén is megnyitja kapuit az ország legnagyobb gyerekszobája Adventi Mesehotel a Gellért Hotelben név alatt ugyanis december 2-án és 3-án is ünnepelhetjük az advent különleges hangulatát. A szállodában így csodálatos programok, tematikus események, a jól megszokott vasútmodell kiállítás, sok-sok gyerekprogram, és igazi nosztalgia várja a látogatókat, sőt még Fésűs Nelly is felbukkan majd.

A legjobb hétvégi programok (2017. december 2. - december 3.) - 2. kép

Ha imádjuk a komolyzenei koncerteket, látogassunk el most vasárnap a budapesti Stefánia Palotába, ahol elindulnak a Fővárosi Palotakoncertek. Az első hangverseny rögtön egy Hegedűvarázs lesz, aminek részeként Bánfalvi Béla, a Liszt Ferenc díjas hegedűművész szórakoztatja az egybegyűlteket olyan művekkel, mint Mendelssohn: h-moll vonósszimfóniája.

FLORA Virágfesztivál és Keceli Országos Fazekas Kiállítás lesz egész hétvégén Kecelen a Szabadság tér 17-es szám alatt, aminek részeként idén is bemutatkozhatnak majd az ország legjobb kis- és nagy virágtermelői. Az egész napos programok részeként idén is csatlakozik a virágfesztiválhoz az országos fazekas kiállítás, melyre az ország minden részéről érkeznek hagyományőrző fazekasok.

A legjobb hétvégi programok (2017. december 2. - december 3.) - 3. kép

Nemcsak Budapesten, hanem vidéken is elindulnak lassan az adventi hétvégék, így Fehérvári Advent név alatt egészen karácsonyig Székesfehérváron is változatos programok sokasága fog várni ránk a belvárosban. A változatos színpadi előadások, gyermekszereplések és színházi események mellett lesz élő adventi naptár és foglalkozások is, rögtön az első hétvégén pedig Szabó Leslie és az Aurevoir is koncertet adnak az advent alkalmából.

Ha inkább a tévé elé ülnénk le a hétvégén, válasszuk szombat este 22:50-kor a Duna TV műsorát, ahol Match Point címmel egy vérbeli és egyben friss romantikus film kerül vetítésre, míg vasárnap este 21:10-kor az M2-re kapcsolni, ahol a Jobs - Gondolkozz másképp című életrajzi dráma kerül műsorra a legendás Apple vezér életéről. Ha nincs kábeltévéd, vagy nem leszel otthon, akkor válaszd még ma a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel bárhol és bármikor nézheted kedvenc műsoraidat, akár okostelefonodon is.
1 hozzászólás

Pillangó

6 éve, 11 hónapja és 5 napja

Advent végre kezdődik mosolygó smiley

válasz erre