A legjobb hétvégi programok (2017. december 16. - december 17.)

Brauny , 2017. december 15.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Ha szereted a kultúrát és az irodalmat, akkor téged is sok szeretettel vár december 17-én, vasárnap az Adventi irodalmi est a Várkert Bazárban. A rendezvényteremben egy nagyszabású gálaest, sztárfellépők, színészek és énekesek exkluzív irodalmi estje vár majd ránk olyan nevekkel a középpontban, mint Palya Bea, Kerekes Vica, Szűcs Nelli, Adorjáni Bálint vagy Both Miklós.

A legjobb hétvégi programok (2017. december 16. - december 17.) - 2. kép

Ha nem voltunk még idén egy vérbeli Adventi koncerten, akkor érdemes lehet ma este ellátogatni Tatabányára, ahol a Szent Borbála téren a Tatabányai Múzeum és az Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola idén is megrendezi immáron hagyományos ünnepi koncertjét. Az előadáson a legkülönfélébb korokból származó karácsonyi dalok, dallamok és tételek csendülnek majd fel meghitt körülmények között, valódi hangulatteremtő szándékkal.

Voltunk-e már az ünnepekkor a Balatonnál? Ha nem, akkor itt az idő felkeresni egy különleges esemény, a Szent Mihály-dombi Adventi Gyertyagyújtás miatt. A Vonyarcvashegyen megrendezésre kerülő előadás egy meghitt ünnepváró esemény lesz, melyen a Farkas Ferenc énekegyüttes koncertje során a négy baráti település polgármestere egy közös gyertyát gyújt meg az összefogás jegyében.

A legjobb hétvégi programok (2017. december 16. - december 17.) - 3. kép

Utolsó rendezvényéhez érkezett a veszprémi Csend Napok, így december 16-án, szombaton délután 16 órakor mi is részesei lehetünk Környei Ágota képzőművész különleges előadásának. A Rózsaszínben látni a világot című esemény a szeretetről szól, egy különleges foglalkozással a főszerepben, ahol megtudhatjuk, hogy mit is jelent 2017-ben rózsaszínben látni a világot.

Ha inkább a tévé elé kuporodnánk le a hétvégén, akkor érdemes lehet szombaton este 22:35-kor a TV2-t választani, ahol a mára már klasszikussá váló vígjáték, a Hova lettek Morganék? kerül vetítésre, míg vasárnap este 22:20-kor a Duna TV-t, ahol a Szerelem a felhők felett című francia romantikus filmet láthatjuk. Ha nincs kábeltévéd, vagy éppen úton leszel, válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc műsoraidat.
 
2 hozzászólás

moni1294 • Überbrutál #2 • 10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Mindenhol csak adventi program van.

kalifa • Hiperaktív #1 • 10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Mi szerintem kimegyünk a budapesti adventi vásárra.