A legjobb hétvégi programok (2017. augusztus 5. - augusztus 6.)

Brauny , 2017. augusztus 04.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Már szerda óta tart, de még ma és holnap is várja a zenekedvelőket a FEZEN Fesztivál, avagy a Fehérvári Zenei Napok, melyet idén már 20. alkalommal rendeznek meg a szervezők. Az eseményen a legnagyobb külföldi és hazai sztárok képviseltetik magukat, így olyan együtteseket csíphetünk el, mint az Ignite, a The Offspring, a Scooter, vagy a hazaiak közül a Leander, a Paddy & The Rats és az Alvin és a mókusok.

A legjobb hétvégi programok (2017. augusztus 5. - augusztus 6.) - 2. kép

Utolsó napjához érkeztek a Keszthelyi Nyári Játékok, aminek köszönhetően még a mai napon érdemes ellátogatni a Balaton partjára, ahol Básti Juli és Puskás Tamás idén is megrendezte ezt a különleges eseményt. A magyar tenger egyik legnagyobb színházi ünnepeként számon tartott eseményen a Centrál Színház folyamatos fellépése mellett minden nap családbarát programok és kapcsolódó elfoglaltságok várják az érdeklődőket.

Idén is megrendezésre került a Paloznaki Jazz Piknik, amely még ma és holnap várja a jazz műfaj kedvelőit, méghozzá a műfaj kiválóságaival, és kapcsolódó családi programokkal. Az eseményen olyan zenekarok lépnek színpadra, mint a Kool & The Gang, az Incognito, Mario Biondi, Matt Bianco, a Group 'N' Swing vagy az Antal Gábor Trió.

A legjobb hétvégi programok (2017. augusztus 5. - augusztus 6.) - 3. kép

Már tizedik alkalommal szervezték meg az idei évben a nagyharsányi középponttal, de több települést - Kisharsány, Beremend, Villánykövesd - érintő Ördögkatlan Fesztivált, amely szombatig izgalmas programokkal várja a művészetek és a kézművesség kedvelőit. A fesztivál középpontjába idén is a legkülönfélébb rendezvények kerültek, így foglalkozások, kiállítások, előadások és vetítések, méghozzá olyan sztárvendégekkel, mint Törőcsik Mari, Krasznahorkai László vagy Hajdú Szabolcs.

Ha a nagy meleg elől inkább a lakásba menekülnél egy jó film miatt, akkor érdemes lehet szombat este 18:55-kor a Viasat 3 műsorát választanod, ahol egy 2002-es klasszikus vígjáték, a Két hét múlva örökké kerül levetítésre. Másnap, azaz vasárnap este 20 órakor az HBO sugároz majd egy megtekintésre érdemes filmet, mégpedig a tavalyi év egyik legjobb kalandjaként megismert Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeit. Nincs tévéd? Esetleg éppen nyaralsz? Fizess elő még ma a Telenor MyTV szolgáltatásra, amivel bárhol és bármikor, akár okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
2 hozzászólás

Tekla • Csirke #2 • 1 éve, 10 napja

Elég ördögkatlan van most kb mindenhol

Sandy • Messiás #1 • 1 éve, 11 napja

Fezen jó szokott lenni.