18 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

A legjobb hétvégi programok (2017. augusztus 26. - augusztus 27.)

2017. augusztus 25.
7.5451
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Ha szeretnél még egy nagyot bulizni a nyár utolsó hétvégéjén a Balaton partján, és jótékonykodnál is mellette, akkor érdemes lehet ebből a célból a siófoki Plázst választanod, ahol jótékonysági megakoncerttel készül szombaton a TNT. Az eseményre látogatva nem csak a zenekar legendás slágereit hallgathatjuk meg élőben, hanem a helyi állatmenhely áldásos tevékenységét is támogathatjuk egy akkora összeggel, amekkora tőlünk telik.

A legjobb hétvégi programok (2017. augusztus 26. - augusztus 27.) - 2. kép

Már szerda óta tart, de egészen vasárnapig várja az érdeklődőket a VI. Zorall Sörolimpia, ahol idén is napokon át a legjobb hazai rock és metal zenekarok lépnek színpadra, hogy rajongóikkal együtt búcsúztassák a nyarat. Az eseményen több mint 60 fellépőre várhat a nagyérdemű, mellette pedig igazi fesztiváli hangulatra, rengeteg motorosra, valamint töménytelen mennyiségű kapcsolódó programra.

Egészen vasárnapig várja az érdeklődőket a Győri Bornapok névre keresztelt hagyományőrző program, aminek részeként ismét minden a finom borokról és a barokk korszak felelevenítéséről szól. A Széchenyi térre látogatva így több mint 60 borász kínálja ízletes különlegességeit, de a kulturális programokból, versenyekből és bemutatókból sem lesz majd hiány.

A legjobb hétvégi programok (2017. augusztus 26. - augusztus 27.) - 3. kép

Egész hétvégén halászlétől és halételek zamatától lesz ízes Fonyód kikötője, lévén vasárnapig újra megrendezik a Fonyódi Harcsafesztivált, ahol az ételek mellett azért a programok is komoly szerepet kapnak majd. Ennek köszönhetően lesz gasztro-show, folklór, könnyűzenei koncertek és töménytelen mennyiségű harcsa alapú étel, amivel a szervezők a magyar harcsa fogyasztását szeretnék népszerűsíteni.

Amennyiben inkább a tévé elé ülnénk be a hétvégén, hogy megnézzünk egy jó filmet, érdemes lehet szombaton este 21 órakor a TV2 műsorát választani, ahol az utóbbi évek egyik legcukibb vígjátéka, a Ted kerül adásba, míg vasárnap este 20 órakor az HBO adja a Kerítések című filmdrámát, ami érdemes a figyelemre. Ha nincs kábeltévéd vagy éppen utazol valahová, válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel még utazás közben, akár okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
2 hozzászólás

Pillangó

7 éve, 1 hónapja és 27 napja

Jönnek az őszi gasztro rendezvények ahogy látom.

válasz erre

Sandy

7 éve, 1 hónapja és 27 napja

Harcsafesztivál tutira jó progi.

válasz erre