9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

A legjobb hétvégi programok (2017. augusztus 19. - augusztus 20.)

2017. augusztus 18.
7.6711
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Az általános augusztus 20-i ünnepségek mellett rengeteg izgalmas program vár ránk az elkövetkezendő napokban, így már csütörtök óta tart, és egészen vasárnapig várja az érdeklődőket a Budavári Palotában és környékén a Mesterségek Ünnepe. Hazánk egyik legnagyobb nemzetközi kézműves fesztiválja idén már 31. alkalommal kerül megrendezésre, és idén a hímzés lesz a fő témája, a díszvendég pedig Mongólia, de a világ minden részéről érkeznek kézműves mesterek árulni és bemutatni is.

A legjobb hétvégi programok (2017. augusztus 19. - augusztus 20.) - 2. kép

Ha egy jó kis zenei rendezvényen vennénk részt így a nyár végéhez közeledvén, akkor látogassunk el Esztergomba, a Szent István Napi Zenei Fesztiválra, amely a Nagy Duna sétányon változatos eseményekkel vár ránk. A hamisíthatatlan fesztiváli hangulat és elfoglaltságok mellett így a vén Duna partján olyan koncerteket nézhetünk meg ma este, mint a Tunyogi Emlékzenekar, vagy a Kárpátia.

Székesfehérvári Királyi Napok név alatt idén is megfelelő alapossággal emlékezhetünk meg hazánk történelméről és királyairól Székesfehérváron, ahol az egyedülálló program részeként ismét felvonulnak majd a magyar uralkodókat ábrázoló több méter magas bábok is. Az eseményen ezen felül előadásra kerül a koronázási ceremónia, de lesz igazi vásári hangulat, árusok, zene, tánc, páratlan jókedv és persze élmények sokasága.

A legjobb hétvégi programok (2017. augusztus 19. - augusztus 20.) - 3. kép

Cifra Hétvége a Skanzenben név alatt szombaton és vasárnap is különleges programok várják azokat, akik ellátogatnak a szentendrei Skanzenbe, ahol ezúttal a bakonyi és a Balaton-felvidéki régió kapják majd a központi szerepet. A népi motívumokra, a tájegységek jellegzetes szokásaira, építkezési sajátosságaira, használati tárgyaira és egyebekre koncentráló előadások mellett lesz viseletpróba, divatbemutató, kézműves foglalkozások, de még élőzenei koncertek is.

Érdemes lehet a hétvégén beülni egy moziba, lévén már vetítik a RAID - A törvény nemében című francia-belga vígjátékot, amelyben egy kissé ügyetlen rendőrnő történetét ismerhetjük meg, akinek minden vágya, hogy a különleges egységnél szolgáljon, de addig nehéz - és humoros - út vár rá...

A legjobb hétvégi programok (2017. augusztus 19. - augusztus 20.) - 4. kép

Ha inkább a tévé előtt töltenéd a hétvégén az estéidet, érdemes lehet szombaton este 18:55-kor a Viasat 3 műsorát nézni, ahol az Anyád napja című romantikus vígjáték lesz műsoron, míg másnap az HBO-ra kapcsolni, ahol este 20 órakor a A valóságshow után című tavalyi vígjátékot tekinthetjük meg. Ha nincs kábeltévéd vagy éppen úton leszel, válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is tévézhetsz bárhol, bármikor.
2 hozzászólás

Edit90

7 éve, 2 hónapja és 27 napja

Időjárástól függ, hogy megyünk e a hétvégén valahova.

válasz erre

pilótakeksz

7 éve, 2 hónapja és 27 napja

20án remélem jó idő lesz a tűzijáték miatt.

válasz erre