A legjobb hétvégi programok (2017. április 29. - április 30.)

Brauny , 2017. április 28.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A mai naptól indítva újra megrendezésre került a Gyulai Pálinkafesztivál, amely vasárnapig várja a finom pálinkák és a jó zenék kedvelőit, hiszen a fesztiváli hangulat ezúttal is garantált. Erről olyan híres előadók gondoskodnak majd, mint a Karthago, Nagy Feró és a Beatrice, a Magna Cum Laude, Szikora Róbert és az R-GO, a Péterfy Bori & Love Band vagy Rúzsa Magdi.

A legjobb hétvégi programok (2017. április 29. - április 30.) - 2. kép

A hosszú hétvége örömére május 1-jén egy átfogó eseménnyel várja a látogatókat a szentendrei Skanzen, ahol Időutazás a Skanzenben név alatt ünnepi program várja az érkezőket. Ennek a központja a Felföldi mezőváros lesz, ami mellett elsőként mutatkozik be a Szabadtéri Néprajzi Múzeum fő attrakciója, az élő Történelem, míg a múzeum 50. születésnapjának alkalmából Lajkó Félix koncert is várja az érkezőket.

Tavaszi Nemzetközi Ízkavalkád név alatt a mai naptól egészen hétfőig érdemes lehet kilátogatni Budapesten a Kossuth térre, ahol négy teljes napon át az ország legjobb őstermelői várják majd portékájukkal a látogatókat. Ezen felül lesz főzőshow, mesterszakácsok érkeznek a világ minden tájáról, de kiállítanak házi sörfőzdék és borászatok is, sőt koncertek egyaránt szórakoztatják majd az érkezőket.

A legjobb hétvégi programok (2017. április 29. - április 30.) - 3. kép

Ha Siófok közelében járunk a hétvégén, érdemes lehet szombaton ellátogatni Nyimbe, ahol hagyományteremtő szándékkal a Nyimi Hagyományőrző Egyesület megszervezi az I. Népzenei Koncert és Táncbemutatót. Az eseményen egész délután koncertek, előadások és néptáncosok szórakoztatják majd az érkezőket, de lesz táncház, tánctanítás, hovatovább egész napos gyerekprogramok, mint az arcfestés vagy a lovaglás.

Sportolással szeretnéd tölteni a hétvégét? Akkor irány a Fitbalance tavaszi rendezvénye, mely vasárnap egész nap várja a látogatókat a Budapest Arénában. Rengeteg program, fellépő és sok-sok sportolási lehetőség vár. Jegyek a helyszínen is kaphatóak.

Ha egy izgalmas filmre ülnél be a hétvégén, akkor érdemes lehet felkeresni egy közeli mozit a Bye Bye Man - A Rettegés Neve című horror miatt. A műben három iskolás lány kalandjait ismerhetjük meg, akik beköltöznek egy házba, melyről kiderül, hogy egy veszélyes démon lakja, aki meg akarja szállni őket!

A legjobb hétvégi programok (2017. április 29. - április 30.) - 4. kép

Amennyiben a tévé elé fészkelnénk be magunkat egy kicsit, érdemes lesz szombat este 18:35-kor a Viasat 3 műsorát választani a Kisanyám - Avagy mostantól minden más című amerikai vígjáték miatt, vagy vasárnap este 19:55-kor az RTL Klub-ra kapcsolni az Adam Sandler-féle Kavarás című vígjátékért. Nem leszel TV közelben a hétvégén? Semmi baj, csak fizess elő a Telenor MyTV szolgáltatásra, amivel akár okostelefonodon is élvezheted kedvenc csatornáidat és műsoraidat.
 
1 hozzászólás

Natasha • Überbrutál #1 • 1 éve, 26 napja

Tavaly voltam fitbalanceon elég sokan voltak főleg rubintékon...