A legjobb hétvégi programok (2017. április 22. - április 23.)

Brauny , 2017. április 21.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Április 22-én, avagy szombaton érdemes lesz ellátogatni mindenkinek a Hortobágyra, ahol idén is lesz Szent György-napi kihajtási ünnep a Pusztai Állatparkban. Ennek jóvoltából a nézők egy látványos felvonulás részeként tekinthetik meg, amint a juhászok és pásztorok először terelik ki a jószágokat a legelőre, ami mellett kézműves vásár, népi játszótér és bográcsos ételek is várják az érkezőket.

A legjobb hétvégi programok (2017. április 22. - április 23.) - 2. kép

XXXV. Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár lesz egész hétvégén a Papp László Budapest Sportarénában, aminek jóvoltából bárki részt vehet az egyik legjelentősebb magyar folklórfesztiválon. Lesz itt népzene, néptánc, sok-sok előadó, hagyományőrzés és kirakodóvásár is, így aki szeretné megismerni az élő népművészetet, az jobb helyet nem is találhat magának a kikapcsolódásra.

Most szombaton kerül megrendezésre a Tokaji Tavasz 2017 elnevezésű rendezvény, amely az V. Nagy Tokaji Borárverés részeként várja a bor kedvelőit, méghozzá a legjobb környékbeli termelők, legkülönlegesebb italaival. Az árverésen bárki hozzájuthat a legfinomabb borokhoz, de most kerül megrendezésre az első Tokaj Fair is, amely egyfajta szakmai kiállítás és kóstoló a tokaji borvidékhez kapcsolódóan.

A legjobb hétvégi programok (2017. április 22. - április 23.) - 3. kép

Fotóutca Fesztivál név alatt egy különleges esemény várja három napon át a Nagymező utcába látogatókat, aminek részeként három napra egy óriási kiállítás költözik ki a kérdéses helyszínre. Mindemellett 80 ingyenes fotóművészeti programra, 31 kiállításra és összesen 245 alkotó bemutatkozására számíthatnak a megjelenők előadások, tárlatvezetések, workshopok, koncertek, vetítések, fotóvásár és egyebek mellett.

Ha inkább egy izgalmas filmet keresel a hétvégén, érdemes lehet beülnöd a moziba az Öldöklő szerelemre, amelyben Tessa beteg történetét ismerhetjük meg, akinek volt férje válásuk után nem sokkal eljegyzi új szerelmét, és abba az otthonba viszi, ahol korábban ők laktak. Tessa ezek után már csak egyetlen dolgot szeretne: bosszút állni!

A legjobb hétvégi programok (2017. április 22. - április 23.) - 4. kép

Nincs kedved kimozdulni? Akkor érdemes lehet lekuporodnod a tévé elé, lévén szombat este 18:10-kor a Viasat 3 műsorán a Lesz ez még így se! romantikus vígjáték kerül terítékre, míg vasárnap a tavalyi évben bemutatott, Menyasszony apró szépséghibával című vígjátékot vetíti az HBO este 23:45-kor. Nem leszel otthon? A Telenor MyTV szolgáltatásnak hála ez sem jelent problémát, hiszen segítségével bárhol és bármikor, akár okostelefonodról is követheted kedvenc csatornáid műsorait.
 
1 hozzászólás

kalifa • Hiperaktív #1 • 1 éve, 3 hónapja és 6 napja

Tokaji fesztivál szuperül hangzik.