6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

A legjobb hétvégi programok (2014. október 18. - október 19.)

2014. október 17.
2.7321
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.



A legjobb hétvégi programok (2014. október 18. - október 19.) - 2. kép

Szegedet is megfertőzte a jó magyar sör világa, október 17-től egészen október 19-ig ugyanis megrendezésre kerül az első Szegedi Főzdefeszt a Széchenyi téren. A Főzdefeszt - mint az első magyar kézműves sörfesztivál - így idén egy újabb nagyvárosban bontja szárnyait, ezáltal jó társaságban, a Tisza partján tudjuk megkóstolni a legjobb magyar és külföldi kézműves söröket, amelyek mellett természetesen rengeteg finom ételt is megízlelhetünk majd.

Idén is megrendezésre kerül Budapeseten - a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban - a Vegetáriánus Fesztivál, aminek köszönhetően mindenki megismerkedhet ezzel az életmóddal és annak sajátosságaival. A látogatók táplálkozási szakemberek előadásai mellett ételkóstolókon és főzőtanfolyamokon is részt vehetnek, de csoportos jóga, relaxációs foglalkozások és termékbemutatók is várnak a vegetáriánusokra.

A legjobb hétvégi programok (2014. október 18. - október 19.) - 3. kép

Október 18-án és október 19-én immáron 44. alkalommal kerül megrendezésre a Soproni Ásványbörze, amelynek keretein belül bárki tüzetesebben is megvizsgálhatja a világ legszebb és legkülönlegesebb ásványait, drágaköveit. A kiállítás során rengeteg érdekes program,, így meteoritbemutató mellett az aranymosást is kipróbálhatják majd a látogatók, akik a témába vágó családi programokat is találhatnak maguknak, ezáltal a gyerekekkel is érdemes lesz kilátogatni az eseményre.

Idén sem marad el a szolnoki Nemzetközi Képzőművészeti Filmfesztivál, ami szerda óta várja már a művészfilmek kedvelőit, és egészen október 19-ig kecsegtet majd érdekességekkel a látogatók számára. A szolnoki Tiszapart Moziba látogatva így 11 ország több mint 170 alkotását tekinthetik meg az érdeklődők, de az esemény alkalmából hét tárlat is nyílik a a Szolnoki Művésztelep és a Szolnoki Képzőművészeti Társaság szervezésében, ami tökéletesen kiegészíti a filmfesztivál tematikáját.

Magazin szemle
Jönnek a Joy napok! A legújabb Joy magazinban már megtaláljátok a Joy napok kuponjait, melyeket november 7-8. tudtok majd beváltani. Emellett olvashattok a gyönyörű Amanda Seyfried-ről is, aki elárul néhány titkot magáról. Szexi pasikból sincs hiány a magazinban, úgyhogy ismét érdemes lesz megvenni az újságot, ha még nem fizettetek elő rá.
4 hozzászólás

Sandy

10 éve, 3 hónapja és 26 napja

Joy napok tényleg!!! mosolygó smiley

Vegetáriánus fesztiválon mi lesz vajon a sátrakban... Humusz? röhögő smiley

válasz erre

pilótakeksz

10 éve, 3 hónapja és 26 napja

Mivel holnap munka, így vasárnap lesz egy kis pihi, lehet nálunk is mozi, időtől függ majd.

válasz erre

Carrie

10 éve, 3 hónapja és 26 napja

Joy napok király mosolygó smiley már várom. A hétvégén viszont csak mozi.

válasz erre

zsebibaba

10 éve, 3 hónapja és 26 napja

Jaj jönnek a Joy napok! mosolygó smiley Már készítem is élő a dugi pénzemet, hogy vegyek pár szupi ruhát.

válasz erre