13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

A legjobb hétvégi programok (2014. november 1. - november 2.)

2014. október 31.
2.4771
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.



A legjobb hétvégi programok (2014. november 1. - november 2.) - 2. kép

Noha Magyarországon semmiféle hagyománya vagy múltja nincs a Halloweennek - sokkal inkább a szintén hétvégén tartott Mindenszenteknek és a Halottak napjának - azonban aki szeretné, akár az egész hétvégéjét a témával kapcsolatos eseményeken töltheti el. Ott van rögtön az október 31-én, avagy a mai napon zajló Halloween Fesztivál, ami immáron ötödik éve kerül megrendezésre Budapesten. Az eseményen ezúttal is a sminkek, a jelmezek és a faragott tökök kapják a központi szerepet, amelyekkel értékes díjakat is lehet nyerni, de az esemény a versenyek mellett számtalan érdekes programnak is helyszínt biztosít majd.

TökJó Fesztivál névvel Zalakaros is várja a Halloween-kedvelő érdeklődőket, akik már hétfő óta csatlakozhatnak a rendezvény izgalmas programjaihoz, amelyek egészen november 2-ig, avagy vasárnapig várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt. A fesztivál központi témája értelemszerűen a tök, ezáltal tökös ételek és hagyományok mellett ehhez kapcsolódó programok és versenyek is fogadják az érkezőket, de természetesen vásár, gasztronómiai- és kulturális események, valamint ismert fellépők is lesznek a felhozatalban.

A legjobb hétvégi programok (2014. november 1. - november 2.) - 3. kép

Hasonló tematikájú esemény várja Érden is - a Földrajzi Múzeum kertjében és a Fő téren - a látogatókat, ahol a zalakarosi eseményhez hasonlóan szintén lesz TökJó Fesztivál. A rendezvényen minden a tökök, illetve a tökből készült ételek körül forog majd, de izgalmas programok, vetélkedők, vásár és fellépők egyaránt várják az érkezőket október 31-én, avagy a mai nap során.

Egy igazán izgalmas filmes fesztivál várja a téma kedvelőit Budaörsön egészen november 1-ig, a Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Filmfesztivál képében, ami hazánk legfiatalabb animációs szemléje. Az ötnapos eseményen több mint 100 kezdő, elsőfilmes alkotó mutatja be animációs műveit, amelyek mellett koncertek, kiállítások és workshopok is várják az érdeklődőket, sőt mi több, itt vetítik először az Oscar díjra is esélyes A fiú és a világ című egész estés animációs filmet is.

A legjobb hétvégi programok (2014. november 1. - november 2.) - 4. kép

Amennyiben animációs film helyett egy élőszereplős thrillert szeretnénk megnézni, a hétvégén erre is lehetőségünk lesz, hiszen a mozik már vetítik Tom Hardy legújabb alkotását, a Piszkos pénzt ami egy igazán vagány, de nőknek is ajánlott gengszterfilm, amiről IDE kattintva bővebben is olvashatunk.

Magazin szemle
Megjelent a megújult Éva magazin, melyben nem csak a Joy-napok kuponjait találjuk meg, hanem egy cuki kézkrémhez is kapunk kupont. Ezen kívül olvashatunk az illatgyertyákról is, mennyire egészségesek avagy sem, valamint a babavárás szépségeiről!

Itt az új Shape magazin, melynek címlapján a gyönyörű Radics Gigi, aki elárulja hogyan fogyott le 20 kilót. Továbbá olvashatunk néhány 1 napos fogyókúra tippet és a jógáról. Valamint szuper őszi diétás recepteket is találunk a magazinban!

Végül az új Instyle magazin is megjelent, melyben a legújabb divat trendek mellett olvashatunk Péterfy Boriról, aki a novemberi szám címlapján szerepel, ráadásul az újság szerkesztésében is részt vett. Ha pár érdekes gomba receptet szeretnél, akkor lapozd fel a magazint.
3 hozzászólás

monyó

10 éve, 2 hónapja és 20 napja

Érdekes hogy halloweenre milyen kevés esemény van azért...meglepett smiley

válasz erre

Minoni

10 éve, 2 hónapja és 20 napja

Tökjó fesztiválröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley, mekkora név már!röhögő smiley

Shape kell, érdekel a Gigi féle fogyás.

válasz erre

Carrie

10 éve, 2 hónapja és 20 napja

Magazin beszerzés még ma meglesz kacsintó smiley

válasz erre