13 °Cköd
2020. szeptember 29., kedd • Mihály

A legjobb hétvégi programok (2014. március 8. - március 9.)

Brauny , 2014. március 07.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Izgalmas családi programok várják a gyermekeseket az elkövetkezendő hétvégéken, hat dél-dunántúli történelmi vár (Pécsvárad, Dunaföldvár, Simontornya, Siklós, Szigetvár, Márévár), valamint a Bikali reneszánsz élménybirtok és a patcai Katica Tanya ugyanis fantasztikus hősprogramokat álmodott meg. A szombatonként és vasárnaponként megrendezésre kerülő esemény során a gyermekek egy 7-10 próbából álló hőspróbát állhatnak ki korhű eszközök, játékos feladatok és izgalmas kalandok társaságában, aminek köszönhetően garantáltan egy életre szóló élmény vár rájuk, miközben igazi lovagokká és királykisasszonyokká válnak.

A legjobb hétvégi programok (2014. március 8. - március 9.) - 2. kép

Habár nem hétvégi program, de már a hétvégén elkezdhetjük a készülődést a március 10. és március 12. között a Hungexpón megrendezendő SIRHA élelmiszer-ipari szakkiállításra, ahol rengeteg érdekes program várja a finom ízek kedvelőit. Legyen szó főzőbemutatókról, piacozásról, szakmai előadásokról, vagy a legújabb konyhai technológiákról, a kiállításon mindenben részünk lesz, amelyeknek köszönhetően hasznos tapasztalatokkal térhetünk haza.

Természetesen hétvégén sem kell lemondanunk a finom ízekről, hiszen már javában zajlik az V. Szegedi Toros és Pálinkafesztivál, ami egészen március 9-ig várja a finom ízek szerelmeseit. A fesztivál keretein belül igazi magyaros ízek, disznóvágási hangulat, valódi toros ételek, valamint az ország legfinomabb pálinkái közül válogathatnak maguknak a látogatók

A legjobb hétvégi programok (2014. március 8. - március 9.) - 3. kép

Hasonló programok várnak ránk Veszprém városában is, ahol szintén március 9-ig várják a látogatókat a II. Veszprémi Bor-Blues-Böllér Napok, ahol a finom ízek mellett még igazi zenei élmények is várnak ránk. Így miközben megkóstoljuk a környék legfinomabb pecsenyéit, disznósültjeit, valamint borkülönlegességeit, és részt veszünk a szervezők által megálmodott tematikus versenyekben, még a Takács Tamás Blues Band élő koncertjét is megtekinthetjük.

Amennyiben valaki egy igazán életre szóló élmény szeretne szerezni magának és családjának a hétvégén, érdemes ellátogatnia március 8-án, avagy szombaton Tatabányára, ahol a helyi múzeum egy Symposium - Római vacsora a múzeumban II. névre keresztelt eseményt szervez. A nagy sikereket elért első alkalom után immáron másodszor a látogatók egy igazi kulturális és gasztronómiai programban vehetnek részt, miközben megtudhatják, hogy milyen is volt egy igazi római vacsora.

A legjobb hétvégi programok (2014. március 8. - március 9.) - 4. kép

A mozifilmek kedvelői szintén találhatnak elfoglaltságot maguknak a hétvégén, hiszen elkészült az egykoron nagy sikereket elért 300 című mozifilm folytatása, amely teljes egészében az előd által kitaposott ösvényen halad tovább, noha Noam Murro rendező gondoskodott arról, hogy a 300 - A birodalom hajnalát ezúttal szélesebb réteg is könnyebben befogadhassa. A filmről ITT olvashatsz bővebben.
 
5 hozzászólás

Lili • Messiás #5 • 7 éve, 1 hónapja és 15 napja

Film lett belőle! Tegnap megnéztük az új 300-at! Nekem nagyon tetszett. Csaj a főnök!

Minoni • Polihisztor #4 • 7 éve, 1 hónapja és 17 napja

300-at mindenképpen megnézem!

Pocok • Megszállott #3 • 7 éve, 1 hónapja és 17 napja

A 300 kötelező lesz nekem! Elsőt is imádtam.

monyó • Überbrutál #2 • 7 éve, 1 hónapja és 17 napja

Lehet válogatni! Nekem mozi lesz!

Gucci • Messiás #1 • 7 éve, 1 hónapja és 17 napja

Ez a 300 film jól hangzik. Szerintem holnap nőnap alkalmából elmegyünk egyet mozizni.