8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

A legjobb hétvégi programok (2014. március 22. - március 23.)

2014. március 21.
2.4971
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Amennyiben a filmek rajongói vagyunk, már a mai napon is vár minket a Corvin Mozi - egészen március 22-ig -, méghozzá a 38. Banff Mountain Film Festival keretein belül levetített legjobb filmek válogatásával. A műsoron az idei évben elsődlegesen a kultúrák és a hegyi sportok kapták a főszerepet - természetesen csak többek között -, méghozzá 90 perces vetítések formájában, amelyek változatos és szórakoztató elfoglaltsággal kecsegtetnek a látogatók számára.

A virágok és a természet kedvelői a mai naptól egészen vasárnapig a Budapest Sportarénában felkereshetik a 8. Gardenexpo névre hallgató kiállítást, ami az ország legnagyobb kerti életmóddal kapcsolat eseménye. Amennyiben a legszebb kertek, a legjobb kerti ötletek, szerszámok, kiegészítők és egyebek megszállottjai vagyunk, feltétlenül ott a helyünk! Külön érdekesség, hogy az Orchidea Ünnep képében egy társrendezvény is csatlakozik a Gardenexpo-hoz, ahol több ezer orchidea-különlegességet csodálhatnak meg a látogatók.

A legjobb hétvégi programok (2014. március 22. - március 23.) - 2. kép

Ha olyan vidéki programot keresnénk a hétvégén, ami az egészséggel kapcsolatos, akkor Tapolca legyen az úti célunk, ahol idén is megrendezésre kerül az immáron XX. Egészség- és Aerobiknap, ahol egész nap szakavatott edzők társaságában mozoghatunk, fogyhatunk és tanulhatunk. A Csermák József Rendezvénycsarnokban megrendezésre kerülő eseményen az aerobik, a zumba, a spinning és a jóga mellett számtalan egyéb érdekességet is kipróbálhatunk majd, így természetgyógyászati vagy masszázzsal kapcsolatos előadásokat is megtekinthetünk, de természetesen ki is próbálhatjuk őket.

A divat kedvelőit azonban Szentendre várja a hétvégén, ahol március 22-én rendezik meg a Desigual tavaszi bemutatóját, méghozzá a Patak Park Hotel keretein belül. A bemutatón a legújabb férfiakra, nőkre és gyerekekre szabott ruhatrendek várnak ránk, miközben élőzenés programok és táncelőadások is szórakoztatnak minket, de lehetőségünk lesz ruhák és kozmetikumok vásárlására is a délután folyamán.

A legjobb hétvégi programok (2014. március 22. - március 23.) - 3. kép

Az aktuális mozifilmek kedvelői a hétvégén egy igazi különlegességgel találkozhatnak A Grand Budapest Hotel képében, ami Wes Anderson legújabb vígjátéka, és egyenesen a bogaras Európába kalauzol el minket. A filmben az évszázad festménylopását élhetjük át, amelybe a vicces és fordulatos történet során egy hotel teljes vendégsége belekeveredik. A műről bővebben ITT olvashatsz!

A héten került a mozikba a Beavatott című izgalmas sci-fi is, amelyben Shailene Woodley és Theo James mellett a terhesen is kaszkadőrködő Kate Winslet is szerepet kapott. A Neil Burger rendezte film a nem túl távoli Chicagoban játszódik, ahol a társadalom öt csoportra tagolódik, melynek mindegyike egy-egy erény kiművelését írja elő tagjai számára. A csoportok célja, hogy az emberekből kiirtsák azokat a tulajdonságokat, amik előidézhetnek egy újabb konfliktust. A rendszerbe azonban nem várt hiba csúszik...

Magazin szemle
Megjelent az újságárusoknál az Éva magazin áprilisi száma, mely a rengeteg érdekes cikk mellett sok meglepetést is tartalmaz. Minden újságban találsz egy 20%-os kupont, melyet a H&M gyerekosztályán válthatsz be. Emellett kipróbálhatod a Nivea zuhanyzás közbeni testápolóját egy teszt termékkel (hamarosan olvashatjátok tesztünket a termékkel kapcsolatban), valamint egy adagnyi kakaóport is találsz az oldalak közé csomagolva.

Szerkesztőségünk kedvence a Húsvéti különszám, melyet a magazin végében találsz. Rengeteg cuki ötlettel és inspirációval tették színessé a szerkesztők, hogy az idei húsvétod különleges legyen.

A Joy magazin tartalmilag megújult formában jelentkezik áprilisban, ráadásul egy nyereményjátékkal is szeretnének kedveskedni a magazin alkotói olvasóiknak. Azonnali ajándékot is rejt az újság, ugyanis egy 20%-os kupont kapsz ebben is, amelyet a GAP üzleteiben válthatsz be. A divatszekció is bővült, így még többet tudhatsz meg a legújabb trendekről, irányzatokról.
10 hozzászólás

marco

10 éve, 11 hónapja és 13 napja

Gardenexpo biztos jó lesz!

A Beavatott nekem nagyon tetszett, igazán jó scifi!

válasz erre

monyó

10 éve, 11 hónapja és 14 napja

Már megszoktam hogy minden péntek délután itt olvasom el a programot!mosolygó smiley

Gardenexpon nekem van kitalálva!mosolygó smiley

válasz erre

pilótakeksz

10 éve, 11 hónapja és 14 napja

Tényleg tök jó ez a magazin szemle. mosolygó smiley Nekem is nagyon tetszik.

Corvin moziban jó kis program lesz, bár ha ilyen jó idő marad, akkor irány a természet. mosolygó smiley

válasz erre

Zita.Péter

10 éve, 11 hónapja és 14 napja

Gardenexpora van jegyem!mosolygó smiley

válasz erre

mokus84

10 éve, 11 hónapja és 14 napja

A Grand Hotel Budapestet megnézném de nem tűnik valami izginek.röhögő smiley Pedig jó lenne egy hétvégi mozi...

válasz erre

Minoni

10 éve, 11 hónapja és 14 napja

Egyre jobbak ezek a lapszemlék is. Így tök jó hogy lehet tudni, érdemes e megvenni az újságot!mosolygó smiley

válasz erre

bea74

10 éve, 11 hónapja és 14 napja

Jó programok, főleg a Joy tetszik

válasz erre

Babóca

10 éve, 11 hónapja és 14 napja

Nálam éva magazin lesz ismét a nyerő! Valahogy jobban tetszenek a cikkeik, nem pletykákkal van teli az újság. Jó olvasni reggelente.

Gardenexpó lesz a másik program. mosolygó smiley Már alig várom.

válasz erre

hemberender

10 éve, 11 hónapja és 14 napja

Ezt a scifit megnézem, sokan dícsérik!

válasz erre

Edit90

10 éve, 11 hónapja és 14 napja

Joy nagyon jó lesz most hétvégén megveszem

válasz erre