10 °C
enyhe eső
2024. április 16., kedd
Csongor

A legjobb hétvégi programok (2014. május 3. - május 4.)

2014. május 02.
2.6381
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Rögtön egy kicsit előretekintünk aktuális ajánlónkban, lévén a jövő héten már csütörtökön, avagy május 8-án megkezdődik a Final Festival névre hallgató rendezvény, amelyben a rendezők szerint "medicinlabda-súlyú hip-hop ütemekkel, eufórikus törtütem-szettekkel, mindenki által ismert slágerekkel, a dobbasszus-színtér régi és új sztárjaival, valamint a legjobb magyar zenekarokkal és DJ-kel búcsúztatják az érettségi-szezont." A rendezvényre május 8. és május 10. között a Budapest Parkban kerül sor első alkalommal, méghozzá olyan világsztárok kíséretében, mint a Pendulum, a Crookers, Stanton Warriors vagy Thomas Newson.

A legjobb hétvégi programok (2014. május 3. - május 4.) - 2. kép

Az aktuális hétvége programjait tekintve egy vidám tavaszköszöntő fesztivál kerül megrendezésre Kozárdon, a 9. Almavirág Fesztivál képében, méghozzá május 2-án, a Kozárdi Majális keretein belül. Az eseményen kulturális programok, fotókiállítás, koncertek, érdekes előadások, valamint helyi gazdák és kézművesek kiállítása és vására is lesz, egész napos, gyerekbarát programok társaságában.

Idén is megrendezésre kerül Komáromban a Mediawave fesztivál, ami 2014-ben immáron elismert és nemzetközi szintre emelkedett, hiszen a film, a zene és a környezetvédelem összefonódásából egy igazán egyedi rendezvénnyé nőtte ki magát, ami május 3-ig várja a látogatókat. A fesztiválon egész napos koncertek, filmvetítések, slam poetry, színházi előadások és konferenciák is megtartásra kerülnek, amelyek főként a környezetvédelemmel foglalkoznak.

A legjobb hétvégi programok (2014. május 3. - május 4.) - 3. kép

Amennyiben a folklór és a népművészet megszállottjai vagyunk, május 3-ig tart a balassagyarmati Népviseleti és Hagyományőrző felvonulás, ami a Szkíta Napok részeként egy többnapos rendezvény. A magyarság történetét, hagyományait, kultúráját, ősi szokásait és népviseletét kedvelők számára rengeteg látnivaló, programok, előadások, kiállítások, ezen felül pedig természetesen kézműves vásár is várja a látogatókat. A programok tekintetében a lovasbemutatótól kezdve a főzőversenyen át hagyományőrző zenekarok fellépéséig bezárólag mindent megtalálhatunk majd.

Amennyiben imádjuk a különleges fűszereket és a kézműves termékeket, akkor május 3-án látogassunk el Füzesgyarmatra, ahol a III. Fűszeresek és Kézművesek Vására kerül megrendezésre, kulináris gasztronómiai és kulturális programok társaságában. A látogatók nem csak megismerhetik, hanem meg is vásárolhatják a különféle kézművestermékeket és fűszereket, amelyek mellett kulturális előadások, gyerekprogramok, de még bohóc show is várja az érkezőket.

A legjobb hétvégi programok (2014. május 3. - május 4.) - 4. kép

A szuperhősös akciófilmek kedvelői sem maradnak program nélkül a hétvégén, hiszen már a mozikban van a A csodálatos Pókember 2, amelyben Peter Parker legújabb kalandjait élhetjük át, aki minden eddiginél nagyobb veszélybe kerül. A filmről bővebben ITT olvashatsz!

Magazin szemle
Megjelent az új InStyle magazin, melyhez most egy Joy-napok kuponfüzet is jár, illetve a magazin születésnapja alkalmából most 70%-al olcsóbban fizethetsz elő 1 évre. Elég jól hangzik ugye? Ezek mellett természetesen a legfrissebb trendekről, valamint Nicole Kidman őszinte vallomásáról olvashattok.
6 hozzászólás

szagnes92

10 éve, 9 hónapja és 23 napja

Nagyon jól hangzik szinte mind. Remélem sikerül a BP. Parkba elmennem. mosolygó smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 9 hónapja és 24 napja

A Debreceni Stadion ünnepség nagyon COOL volt mosolygó smiley

válasz erre

Minoni

10 éve, 9 hónapja és 24 napja

Parkba én megyek!mosolygó smiley

válasz erre

Cynthia

10 éve, 9 hónapja és 24 napja

Ebből nekem is a mozi lesz. Én az időjárás miatt nem megyek a Parkba pedig jó program lesz!

válasz erre

regeena

10 éve, 9 hónapja és 24 napja

Oh de kár hogy nem vagyok budapesti. Most azért mennék arra a final festivalra.

válasz erre

Zita.Péter

10 éve, 9 hónapja és 24 napja

Szerintem a legtöbb kültérit elmossa az eső, de egy mozi belefér!mosolygó smiley

válasz erre