13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

A legjobb hétvégi programok (2014. május 10. - május 11.)

2014. május 09.
2.4131
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.



A legjobb hétvégi programok (2014. május 10. - május 11.) - 2. kép

A szép virágok, de főként az orchideák kedvelői a hétvégén feltétlenül látogassanak ki a Vajdahunyadvárban megrendezésre kerülő és május 11-ig tartó Orchideakiállításra, amelynek középpontjában ezúttal az afrikai virágkülönlegességek állnak majd. A rendezvény látogatói természetesen nem csak megcsodálhatják, hanem meg is vásárolhatják a legszebb és legkülönlegesebb növényeket, amelyek mellett tanácsokat is kérhetnek a gyűjtőktől és a szakszerű termesztőktől.

A Legjobb Otthon - Lakberendezési Kiállítás és Vásár címmel indul óriási expó a hétvégén a SYMA Rendezvényközpontban, amelyre május 11-ig a szép bútorok, az otthonok és a lakberendezés szerelmeseit várják a szervezők. A három napos rendezvényen bútorok, textíliák, szövetek, kiegészítők sokasága fogadja a látogatókat, amelyeket nem csak megcsodálhatnak, hanem meg is vásárolhatnak maguknak, miközben kreatív ötletekkel és hasznos tanácsokkal lehetnek gazdagabbak.

A legjobb hétvégi programok (2014. május 10. - május 11.) - 3. kép

A borkülönlegességek kedvelőinek hétvégén a Gesztenyés kertben a helyük, ahol Rosalia 2014 név alatt egy érdekes és egyben családias gasztronómiai fesztivál kerül megrendezésre május 9-től május 11-ig. Az esemény elsődlegesen a borkülönlegességek kedvelőinek nyújt felejthetetlen élményeket a megkóstolható és egyben megvásárolható borok, illetve pezsgők sokaságában.

Igazi családbarát program várja a hétvégén azokat, akik a budapesti Klebelsberg Kultúrkúriába látogatnak, május 10-én ugyanis Madarak és Fák napja, illetve azzal egybekötött Solymász bemutató várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Az ingyenes nyílt nap során megismerkedhetünk a sólymokkal, azok speciális képzésével és a hozzájuk szükséges felszerelésekkel is, a nap végén pedig természetesen a ragadozómadarak reptetésére is sor kerül.

A legjobb hétvégi programok (2014. május 10. - május 11.) - 4. kép

A mozgás kedvelői sem maradnak program nélkül a hétvégén, hiszen május 11-én kerül megrendezésre Közép-Európa legnagyobb egészség- és mozgásfesztiválja, a FitBalance Aréna. Az eseménynek a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont, méghozzá egész napos programokkal, 26 színpaddal, a legnépszerűbb fitnesz irányzatokkal, innovatív mozgásformákkal, valamint több száz hazai, illetve nemzetközi fitneszoktatóval, szűrővizsgálatokkal és tanácsadásokkal.
9 hozzászólás

kupono

10 éve, 8 hónapja és 26 napja

A borfesztiválon voltam, és nagyon jó!

válasz erre

Babóca

10 éve, 8 hónapja és 26 napja

Én most pihenek, illetve majd megyek vásárolni a Joy napok miatt

válasz erre

kpal

10 éve, 8 hónapja és 26 napja

úgy tűnik jó lenne Bp.-re költöznöm. mosolygó smiley

válasz erre

vyck66

10 éve, 8 hónapja és 27 napja

A fitnesz programot bevállalnám

válasz erre

Regina

10 éve, 8 hónapja és 27 napja

Bármelyik programon szívesen részt vennék mosolygó smiley

válasz erre

Gucci

10 éve, 8 hónapja és 27 napja

Fitbalance jövök! mosolygó smiley

válasz erre

Edit90

10 éve, 8 hónapja és 27 napja

Orchideára én is megyek szombaton! Fitbalance is jó lenne, de együtt a kettő nem fér bele...szomorú smiley

válasz erre

Sonci

10 éve, 8 hónapja és 27 napja

Orchidea ki nem marad!mosolygó smiley

válasz erre

regeena

10 éve, 8 hónapja és 27 napja

Fitbalancera mennék, csak sajnos nem lakok pesten szomorú smiley

válasz erre