9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

A legjobb hétvégi programok (2014. július 12. - július 13.)

2014. július 11.
3.0531
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.



A legjobb hétvégi programok (2014. július 12. - július 13.) - 2. kép

A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezésre kerül Baján a világhírű Családbarát Bajai Halfőző Fesztivál, amelynek keretein belül a belváros minden pontját bográcsok és halételek lepik el. A gasztronómiai programok mellett egyébiránt egész hétvégén színes kulturális események is várják a halászlére éhes látogatókat, így július 13-ig magyar sztárok és a Budapest Operettszínház művészei is fellépnek majd a városban.

Ha inkább balatoni programot keresnénk magunknak a hétvégére, akkor érdemes felkeresni Keszthelyt, ahol idén első alkalommal kerül megrendezésre a KeszthelyFest névre hallgató eseménysorozat. Az egész várost lefedő kulturális programok között igazi érdekességeket találunk, így a Festetics Kastély parkjában lovas- és huszárbemutatók, régmúlt idők vására és musical előadások, a belvárosban pedig pálinkaházak és érdekes rendezvények várják a látogatókat, akik természetesen a magyar tengerben is megmártózhatnak majd.

A legjobb hétvégi programok (2014. július 12. - július 13.) - 3. kép

Ha sportolni szeretnénk a Balatonon, akkor július 12-én érdemes felkeresni Európa legnagyobb és legismertebb amatőr úszóversenyét, vagy a Révfülöpön megrendezésre kerülő Balaton-átúszást. Noha a szigorú biztonsági előírások miatt az esemény megrendezése nagyon képlékeny, de amennyiben nem is ússzuk át a tavat, akkor is izgalmas és színes programok várnak majd ránk a parton az esemény miatt.

A legjobb hétvégi programok (2014. július 12. - július 13.) - 4. kép

A középkori várjátékok szerelmeseinek Visegrádra érdemes látogatniuk a hétvégén, ahol egészen július 13-ig várják az érdeklődőket a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok. Magyarország legnagyobb és legjelentősebb történelmi eseményén a látogatók igazi középkori hangulatot élhetnek át Nagy Lajos és Károly Róbert uralkodásának idejéből, méghozzá lovagi tornákkal, vásári forgataggal, előadásokkal és mesterség-bemutatókkal.

Középkori várjátékok várnak a hétvégén a Gyulakeszire látogatókra is, akik részesei lehetnek a Gyulaffy Napok Csobánc Váráért nevű eseménysorozatnak, ahol egészen vasárnapig várják izgalmas programok a nézőket. A középkori vásári forgatag mellett vitézek felvonulására, erőpróbájára, játszóházra, zenészek és komédiások előadásaira, főzőversenyekre és régi magyar játékok kipróbálására egyaránt lehetőség nyílik.

A legjobb hétvégi programok (2014. július 12. - július 13.) - 5. kép

A mozifilmek szerelmeseire is komoly izgalmak várnak a hétvégén, lévén már a filmszínházak kínálatában is megtalálható a Távozz tőlem, Sátán! című thriller, amelyben egy brutális gyilkosságsorozat ügyében nyomozó amerikai zsaru történetét ismerhetjük meg alaposabban. A filmről IDE kattintva bővebben is olvashatsz!

Magazin szemle
Egy újabb hónap és itt van máris a legújabb Joy magazin, melyben most Rita Oráról olvashattok, aki ott van a Balaton Sound fellépői között. De talán a legérdekesebb a mostani számban a 100 szexkérdés, tabuk nélkül, melyekre természetesen választ is kapunk. Ezen kívül olvashatunk nyári kalandokról, divatról és könnyen elkészíthető szezonális frizurákról.

A sport szerelmesei sem maradnak újság nélkül, ugyanis a Wellness magazin legfrissebb számában újabb hatékony edzésterveket olvashatunk, valamint három hétköznapi lány teljes átalakulásáról, akik elmesélik történetüket és megmutatják ők hogyan érték el álom alakjukat. Igazi motivációs történetek a magazinban.

Szerencsére a divat diktátorok sem maradnak útravaló nélkül, hiszen itt a legújabb InStyle magazin, melynek címlapján a még mindig dögös Cameron Diaz szerepel. Fesztiválszettek, strandszettek és rengeteg nyári ruhadarabot találsz a magazinban. És ne feledjétek még mindig tart a lap nyereményjátéka, mellyel 250.000 forintot nyerhettek. Csupán annyit kell tennetek, hogy készítetek egy szelfit, melyen megmutatjátok hogyan inspirált benneteket az InStyle. És ne feledd a hashtaget: #atestilusod!
3 hozzászólás

Minoni

10 éve, 7 hónapja és 13 napja

Ezt a mozit nem hagyom kimosolygó smiley a többi program most valahogy enm vonz. Nyugit szeretnék a hétvégére.

válasz erre

monyó

10 éve, 7 hónapja és 13 napja

Nálam most hétvégén marad a magazin szemle ajánlata.mosolygó smiley Ilyen időben nem mozdulok ki!mosolygó smiley

válasz erre

zsebibaba

10 éve, 7 hónapja és 13 napja

Szerintem bevásárolok a magazinokból és én most itthon maradok. mosolygó smiley Max moziba elnézünk.

válasz erre