13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

A legjobb hétvégi programok (2014. február 1. - február 2.)

2014. január 31.
2.8181
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Amennyiben esküvőre készülődnénk, netán megszállottjai lennénk a habos-babos ruháknak, illetve a házassági kellékeknek, a hétvégén ismét megnyitja kapuit az Esküvő Kiállítás a Papp László Budapest Sportaréna területén. A rendezvény a hétvége mindkét napján látogatható, családi eseményként sem utolsó, de amennyiben vásárolni szeretnénk - ruhát, kiegészítőket, netán éppen gyűrűt -, azt is megtehetjük, az esemény alkalmából ráadásul komoly kedvezményekkel.

A legjobb hétvégi programok (2014. február 1. - február 2.) - 2. kép

Ha szeretnénk egy jót enni a hétvégén, akkor érdemes inkább Kistarcsa felé venni az irányt, ahol a III. Kistarcsai Böllérfesztivál vár ránk, méghozzá február 1-jén, reggel 7 órai kezdettel. A fesztivál egy hagyományos disznóvágással kezdődik, a sertések feldolgozása és az ételek elkészítése közben pedig zenés-táncos produkciók szórakoztatják az egybegyűlteket, akik kulturális és gasztronómiai élményeket is szerezhetnek maguknak. A rendezvény látogatása ingyenes!

A keleti hiedelemvilág és kultúra kedvelői is találhatnak elfoglaltságot a hétvégén, a kínai naptár szerint ugyanis beköszöntött a Ló Éve, amit a Millenárison ünnepelhetünk meg, méghozzá a Holdújév Fesztivál keretein belül. Az esemény február 1-jén veszi kezdetét, a távol-keleti és magyar művészek, artisták, zenészek, valamint sportolók mellett pedig kulturális bemutatók, illetve műsorok várnak ránk, méghozzá Simon Adrienn és Jáksó László házigazdákkal.

A legjobb hétvégi programok (2014. február 1. - február 2.) - 3. kép

A színház szerelmesei sem maradnak újdonságok nélkül, a Spinoza Színházban ugyanis már műsorra került Cocteau legújabb drámája, avagy az Emberi hang, amely a fiatal színésznő, Fantoly Nikolett és Sas Tamás rendező közös munkája. A darabot februárban két alkalommal is előadják majd az érdeklődők számára, így február 8-án és február 25-én is műsorra kerül este hét órai kezdettel, középpontjában egy magányra ítélt nővel, akivel párja telefonon keresztül közli, hogy vége...
Aki esetlegesen lemaradna a színdarabról, ne csüggedjen, ugyanis márciustól minden hónapban kétszer is megtekinthető.

Végezetül pedig a sportok szerelmeseinek szeretnénk programmal szolgálni, hiszen nagy sportünnep várható február folyamán a WestEnd City Centerben, ahol a Magyar Vívó Szövetség két egymás utáni hétvégén is nívós nemzetközi versenyt rendez. A bajnokságok most hétvégén indulnak, majd február 7-én folytatódnak, így a vívás kedvelőinek érdemes ellátogatni az eseményre, hogy a sportág legjobbjait láthassák élőben.
7 hozzászólás

Sandy

11 éve, 11 napja

Sonci írta:
Voltam az esküvő kiállításon. Szervezésből egyes, leszerepelt az egész bagázs. Nehogy kimenjetek!
Egyet kell értsek. A biztonsági őrök azt sem tudják mire vigyáznak, nem tudják megmondani, merre van a bejárat. Információs pult nincs. Miután nem tudta megmondani senki, hogy vegyek jegyet és jussak be, feladtam, eljöttem.

Nagyszerű szervezés, gratulálok!wtf smiley

válasz erre

Sonci

11 éve, 12 napja

Voltam az esküvő kiállításon. Szervezésből egyes, leszerepelt az egész bagázs. Nehogy kimenjetek!

válasz erre

bonita

11 éve, 12 napja

Böllérfesztivál tetszik mosolygó smiley Fincsi húsok jöhetnek.

válasz erre

pilótakeksz

11 éve, 13 napja

Itthon is van holdúj év meglepett smiley ez tök jó. Lehet kinézünk, jónak ígérkezik.

válasz erre

Hampster

11 éve, 13 napja

Böllérfeszt! Nem rossz!mosolygó smiley

válasz erre

Sandy

11 éve, 13 napja

Esküvő kiállítás érdekel!

válasz erre

Natasha

11 éve, 13 napja

Ez a színdarab jól hangzik mosolygó smiley

válasz erre