9 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

A legjobb hétvégi programok (2014. augusztus 30. - augusztus 31.)

2014. augusztus 29.
2.7111
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Fergeteges buli készülődik augusztus 30-án, szombaton a budapesti Dreherfeszt keretein belül, aminek köszönhetően kipróbálhatod, hogy milyen lehet egy igazi parti egy igazi sörgyárban. Az eseményen a malátától kezdve a kóstolásig végigkövetheted a sörkészítés útját, ezen felül pedig változatos programok és koncertek is várnak rád, méghozzá olyan előadóknak köszönhetően, mint az Intim Torna Illegál, Odett és a PASO Plays Covers.

A legjobb hétvégi programok (2014. augusztus 30. - augusztus 31.) - 2. kép

Szintén augusztus 30-án egy ritka zenei program, mondhatni egy igazi zenei csemege várja a Bohemian Betyars rajongóit, akik tőlük szokatlan módon egy akusztikus koncerttel kedveskednek fanatikusaiknak. Az esemény egy igazi közönségtalálkozó is lesz egyben, az A38 hajón ugyanis a fellépés mellett a tagok elmesélik kalandos európai turnéjuk minden szaftos részletét.

Ha szeretnél méltó búcsút venni a nyártól, akkor a hétvégén, egészen pontosan augusztus 30-án látogass ki a BVSC strandra, ahol akárcsak tavaly, idén is két kristálytiszta vizű medence, valamint a város legzöldebb gyepe várja a fiatalokat. Természetesen a fürdés mellett folyamatos zene, különféle versenyek és természetesen változatos, fiatalos programok egész garmadája vár azokra, akik még az iskolakezdés előtt szeretnék egyszer utoljára elereszteni a hajukat.

A legjobb hétvégi programok (2014. augusztus 30. - augusztus 31.) - 3. kép

Amennyiben már ma este szeretnénk kimozdulni otthonról, érdemes célba venni a mogyoródi Hungaroringet, ahol az Acceleration Magyarország 2014 keretein belül maga David Hasselhoff látogat el hazánkba. Az este 20:30-tól kezdődő 3,5 órás show házigazdájaként a Baywatch egykori sztárja olyan művészeket prezentál majd fel, akik a nyolcvanas és kilencvenes évek legnagyobb slágereit adják elő, így itt lesz Haddaway, a 2 Unlimited, a Vengaboys, Samantha Fox, Sabrina, a Snap Turbo B-je, DJ Sash! és a Twenty4Seven is.

Amennyiben inkább a klasszikus rock zenék kedvelői lennénk, idén is vár ránk az immáron hagyományos Sitkei Rockfesztivál, amelyet ismét azért rendeznek meg, hogy továbbra is szépüljön és fennmaradjon a Sitkei Kápolna. Az eseményen koncertek egész sorozatát tekinthetik meg az érdeklődök, így lesz Ossian, Bikini, Beatrice, Lord, Kormorán, Edda, de természetesen fellép Deák Bill Gyula és Balázs Fecó is.

Lassacskán közeleg a szüret, és az első ehhez kapcsolódó rendezvény a XIII. Siklósi Szüreti Csirkepaprikás Fesztivál lesz, ami augusztus 29-én és augusztus 30-án kerül megrendezésre a Siklósi Várkertben. Az eseményen lesz hagyományőrző csirkepaprikás főzőverseny, kézműves és gasztronómiai kiállítások, korhű játékok, de természetesen koncertekből sem lesz hiány, így fellép a Bikini, Fenyő Miklós, valamint a United is.

A legjobb hétvégi programok (2014. augusztus 30. - augusztus 31.) - 4. kép

A mozifilmek szerelmeseinek a hétvégén ismét érdemes lesz ellátogatniuk egy közeli filmszínházba, lévén már vetítik Philip Seymour Hoffman legújabb, Az üldözött című művét. A megdöbbentően valóságos és izgalmas akciófilmről bővebb részleteket ITT olvashatsz.

Magazin szemle
Megérkezett az új Shape magazin, melynek címlapján a még mindig szexi Cindy Crawford található, aki megmutatja milyen gyakorlatokkal tartja karban a testét. Továbbá olvashattok egy sikersztoriról is, ugyanis Kriszta 22 kilogrammtól szabadult meg és szép kockás hasa lett. Persze nagyon jó saláta recepteket is találtok a magazinban.
7 hozzászólás

csillucs

10 éve, 5 hónapja és 20 napja

Nagyon király volt a tegnapi Hasselhoff röhögő smiley imádtam. Több ilyen kellene. Bár a pia nagyon drága volt...

válasz erre

Sonci

10 éve, 5 hónapja és 20 napja

Szerintem én kilátogatok a BVSC strandra. Ez jó program lesz!

válasz erre

eperjam

10 éve, 5 hónapja és 20 napja

Minoni írta:
Ha kint vagytok a Hassellhoff-os partin akkor ott találkozunk! mosolygó smiley
Milyen volt a party? Kint voltál? mosolygó smiley

válasz erre

Hampster

10 éve, 5 hónapja és 21 napja

Jó lehet ez a retro buli. Aki kint van annak jó szórakozást!

válasz erre

monyó

10 éve, 5 hónapja és 21 napja

Hmmm ezt a filmet meg kéne néznem!

válasz erre

pilótakeksz

10 éve, 5 hónapja és 21 napja

Kár hogy a Hasselhoffra nem tudtunk kimenni. Pedig arra kíváncsi lettem volna. Remélem lesznek fotók. mosolygó smiley

válasz erre

Minoni

10 éve, 5 hónapja és 21 napja

Ha kint vagytok a Hassellhoff-os partin akkor ott találkozunk! mosolygó smiley

válasz erre