8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

A legjobb hétvégi programok (2014. április 26. - április 27.)

2014. április 25.
3.1341
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


A kézművesség kedvelőinek a hétvégén a Katona József u. 21-es szám alatt, CeramiCafe-ban a helyük, ahol április 26-án délelőtt 10 és délután 18 óra között minden korosztálynak szóló kézműves workshop veszi kezdetét. A belépőjegy-köteles rendezvényen egy igazi családi program keretein belül olyan különleges kézműves technikákat próbálhatnak ki az érdeklődők, mint a korongozás, a papírmasé vagy a máz alatti festés, elkészített műveinket pedig természetesen haza is vihetjük majd.

A legjobb hétvégi programok (2014. április 26. - április 27.) - 2. kép

Amennyiben szeretünk megismerkedni különféle kultúrákkal, akkor április 27-én vár minket Ráckeve, ahol idén 19. alkalommal kerül megrendezésre az Országos Nemzetiségi Fesztivál. Az esemény az egyetlen olyan fesztivál, ahol a hazánkban élő összes nemzetiség képviselteti magát bemutatókkal, kulturális programokkal és természetesen az elmaradhatatlan gasztronómiai demonstrációval.

Már hétfő óta tart, de a hétvégén csúcsosodik ki igazán a veszprémi VIII. Tavaszi Játékok című rendezvény, ami összművészeti fesztiválként rendkívül széles skálán kínál igazi családbarát programokat mindenki számára. Aki változatos kulturális, zenei és gasztronómiai programokra vágyik, feltétlenül látogasson el Veszprém városába, ahol számtalan egyéb látnivaló, így a helyi állatkert is rendszeresen várja a turistákat.

A legjobb hétvégi programok (2014. április 26. - április 27.) - 3. kép

A tavasz a virágok ünnepe, és amennyiben szeretjük a szép virágokat és dísznövényeket, akkor április 26-án látogassunk el Szombathelyre, ahol immáron 26. alkalommal kerül megrendezésre a Herényi Virág- és dísznövénykertészeti kiállítás- és vásár. Az alkalom apropóján nem csak megcsodálhatjuk a legszebb virág- és dísznövény-különlegességeket, hanem meg is vásárolhatjuk őket, méghozzá szakmai tanácsok és hasznos tippek társaságában.

A kockahajlamokkal rendelkező, videojátékokat kedvelő hölgyek sem maradnak program nélkül a hétvégén, április 26-án, szombaton ugyanis a SYMA Sportcsarnokban kerül megrendezésre az erre szakosodott PlayIT expó. Akit érdekel a kütyük, a telefonok, a számítógépek és a konzolok világa, ezen felül szeret játszani, az számtalan érdekes bemutató és program társaságában élvezheti kedvenc időtöltését.

A legjobb hétvégi programok (2014. április 26. - április 27.) - 4. kép

Ha egy igazi csajos/pasis filmre vágytok, akkor irány a mozi és nézzétek meg Cameron Diaz legújabb filmjét, A csajok bosszúját. A film három nőről és egy férfiról szól, aki mindhárom szépségnek csapja a szelet, sőt egyiküknek a férje is. Nemsokára azonban kiderül, hogy a férfi mindhármukkal ágyba bújik, így összefognak, hogy kikészítsék a férfit. Nagyon jó kis vígjáték, amit akár a pasitokkal is megnézhettek.

Magazin szemle
Megjelent az új Shape magazin, melyből megtudhatjátok, hogy a bomba formában lévő, 56 éves Sharon Stone, hogyan tartja karban testét. A díva edzésprogramja mellett mesél szépségének megőrzéséről is. Az újságban találtok egy GI (glikémiás index) táblázatot is, melyből megtudhatjátok, mely ételekben van a legalacsonyabb GI-mérték. Plusz ha most fizettek elő, egy vízszűrő kancsóval is gazdagabbak lesztek.

A Shape magazin mellett megjelent az új Éva magazin is, melyben szintén találtok egy Joy kuponfüzetet. Emellett az újság segít rendet tenni gardróbodban, valamint összegyűjtötte az idei nyár legjobb nyári táborait.
4 hozzászólás

zsebibaba

10 éve, 9 hónapja és 25 napja

Megvettem a Shape-et a GI táblázat miatt és nagyon jó! Mindenkinek ajánlom. Érdemes megvenni. mosolygó smiley

válasz erre

eperjam

10 éve, 10 hónapja és 5 napja

Meg fogom nézni ezt a filmet holnap nagyon tetszik minden amit olvastam róla!

válasz erre

Pillangó

10 éve, 10 hónapja és 6 napja

Évát mindig szoktam venni, jó magazin. Sajnos az idő nagyon rossz, igy mi is maradunk itthon.

válasz erre

Natasha

10 éve, 10 hónapja és 6 napja

Csajok bosszúja tuti megnézem. A Shapeet már megvettem mosolygó smiley

Ebben az időben nem megyek sehova. Pedig jók a programok.

válasz erre