13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

A legjobb hétvégi programok (2014. április 19. - április 20.)

2014. április 18.
2.7121
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.



A legjobb hétvégi programok (2014. április 19. - április 20.) - 2. kép

Húsvét lévén a hétvégén szinte bárhová is indulunk, garantáltan találunk magunknak valamilyen jó programot, de amennyiben célirányosan mennénk, érdemes felkeresni a hétvégén megtartandó Húsvéti Bárányfesztivált, ami a mai naptól kezdve egészen hétfőig várja a látogatókat a Vajdahunyad várban. Az eseményen nagyszombati piknik, húsvéti vigasságok, kézművesvásár, locsolkodás és számtalan különféle családi program várja az érdeklődőket.

Csak részben ugyan, de így is kötődik az ünnephez a gyulai XV. Nemzetközi Kisüsti Pálinka Fesztivál és III. Pálinka, Gyümölcs- és Borpárlat Világ Kupa, ahol egészen hétfőig várják a szervezők a finom pálinkák, gyümölcslevek, szörpök, lekvárok és egyéb gyümölcskészítmények kedvelőit. A kiváló családi programok és vásárok mellett április 21-én a látogatók ráadásul részesei lehetnek egy igazi Guinnes rekordnak is, hiszen néhány vállalkozó kedvű helyi elkészíti a gyulai vár hímes tojásból készült makettjét.

A legjobb hétvégi programok (2014. április 19. - április 20.) - 3. kép

Ha kicsit messzebbre mennénk a fővárostól, érdemes ellátogatni Mezőkövesdre, ahol egy igazi Matyó Húsvét résztvevői lehetünk, méghozzá április 20-án és 21-én. A településre érkezők rengeteg vidám program közül válogathatnak maguknak, így festett strucctojások árverésére, húsvéti tojások kiállítására, húsvéti ínyencségek és bükkaljai borok kóstolására egyaránt lehetőség lesz, természetesen kézművestermékek vásárlása mellett.

Ha szeretjük a történelmet, akkor a hétvégén Visegrádon is garantáltan találunk magunknak húsvéti elfoglaltságot, méghozzá a várban, ahol országra szóló Lovagi torna és tárlatvezetés várja a látogatókat a királyi palotában. A rendezvény április 19-én, szombaton várja a történelem kedvelőit, méghozzá családbarát programokkal és rengeteg érdekességgel egyetemben.

A legjobb hétvégi programok (2014. április 19. - április 20.) - 4. kép

A mozifilmek szerelmesei is találhatnak maguknak elfoglaltságot a hétvégén, hiszen már a filmszínházak is műsorra tűzték Johnny Depp legújabb filmjét, a Transzcendenst, amely egy szerethető és közérthető sci-fiként egy híres feltalálóról szól, aki egy olyan gép létrehozásán fáradozik, ami teljes hasonlóságot mutat az emberrel. A filmről ITT olvashatsz bővebben!


A legjobb hétvégi programok (2014. április 19. - április 20.) - 5. kép

Magazin szemle
Itt a Joy májusi száma, mellyel kedvezményesen felfrissíthetitek ruhatáratokat is, ugyanis jönnek a Joy-napok. Május 9-10-11. közel 1000 üzletben vásárolhattok kedvezményesen a Joy-ban található 150 kuponnal, melyek között például 50%-os újságelőfizetési kedvezmény is van. De akár kedvezményesen vásárolhatjátok meg a Clinique és az Estée Lauder termékeket, vagy éppen az Eucerin tesztünk termékeit. A Fa legújabb illataihoz 25-30%-al olcsóbban juthattok hozzá, sőt a The Body Shopban is 20%-kal olcsóbban garázdálkodhattok. Ha ruhatáratok igényel új darabokat, akkor irány a Tesco F&F részlege, ahol a legújabb darabokat is 20%-kal kevesebbért kapjátok meg.

Emellett néhány bevásárlóközpontban különböző programokkal várják a shoppingolókat a Joy magazin szerkesztői. Írjátok be a naptáratokba, hogy május 9-10-11-én Shoppingolás ON!
3 hozzászólás

pilótakeksz

10 éve, 10 hónapja és 13 napja

Mi leutazunk vidékre, nagyszülőkhöz. mosolygó smiley De jó progik lesznek hétvégén.

A Joy meg alap. mosolygó smiley F&F-ben láttam most tök szép ruhát.

válasz erre

Cynthia

10 éve, 10 hónapja és 13 napja

Ez a Joy most nagyon megéri ilyen akciókkal!mosolygó smiley

válasz erre

Gucci

10 éve, 10 hónapja és 13 napja

*-* Shopping! Már megyek is megvenni az újságot! Király! röhögő smiley

válasz erre