24 °Ctiszta égbolt
2021. június 23., szerda • Zoltán

A Halott pénz tagjai köszönnek vissza az Unicum Szilva limitált kiadásáról

Mariann , 2018. március 30.
Az Unicum 2010 óta minden tavasszal a piacra dob egy limitált kollekciót, melyen eddig például Puskás Ferenc és az olimpikonok szerepeltek, most azonban egy hazai zenekarral, a Halott pénzzel működnek együtt.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Idén először került különleges csomagolás az Unicum Szilva palackjaira, melyről hét ismert magyar zenész köszön vissza ránk. A Zwack Sándor már régóta jóban van a Halott pénz zenekar tagjaival, így csak idő kérdése volt, hogy valami közös projektbe kezdjenek. A mostani együttműködés egészen különleges, ugyanis csatlakozott egy harmadik magyar brand is hozzájuk, méghozzá a Dorko. Így hárman közösen dobják piacra "Benned minden +van" fantázianevű, limitált kiadású fesztiválkollekciót.

A Halott pénz tagjai köszönnek vissza az Unicum Szilva limitált kiadásáról - 2. kép


A kollekció részeként egy cipőt, egyedi pólót, gymbaget és baseball sapkát is találunk, melyek limitált ideig lesznek elérhetőek, és limitált darabszámban is. A Halott Pénz Unicum Szilva palackból csupán 10 000 db lesz elérhető április 3-tól. Aki igazi rajongó, annak nem szabad kihagynia ezt a lehetőséget.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!