8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

A Facebook segítségével mentette meg édesapját a kislány

2014. június 18.
1.9651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Brianna Vance ugyan még csak 10 éves, de szülei és barátai máris hősként tisztelik, akiktől biztosan nem hallja majd a jövőben, hogy ne Facebookozzon annyit, lévén apja a közösségi portálnak köszönheti életét!

A kislány édesapjával és két barátjával egy hétvégére erdei házukhoz utazott egy kis kikapcsolódás reményében, amikor óriási vihar tört ki a közelben, és egy fát döntött a gyenge szerkezetű házra, aminek köszönhetően a lány édesapja és két barátja a romok alá szorultak.

A Daily Mail beszámolói szerint a kis Brianna édesapja életveszélyesen megsérült, és az időjárás miatt a telefonokon nem tudtak hívást kezdeményezni, de az adatkapcsolat valamiért működött, így gyorsan rögzített egy videót, amelyben néhány másodpercben összefoglalta, hogy segítségre van szükségük, és azonnal posztolta is közösségi oldalán.

A kislány egyik felnőtt ismerőse szerencsére azonnal látta a segélykérést, és rögtön tárcsázta a hatóságokat, akik a kislány pontos adatai szerint azonnal megtalálták a helyszínt, ami édesapja életben maradását jelentette, amennyiben ugyanis később érnek oda, az apa valószínű nem éli túl a súlyos sérülést.