7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

A Balaton Sound újabb sztárfellépőiről hullt le a lepel!

2014. március 27.
2.1131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Alig néhány perccel ezelőtt kiderült végre, hogy az eddig bejelentett sztárelőadók mellett kik lesznek az idei Balaton Sound fesztivál további külföldi fellépői, így július 10-e és 13-a között már biztosan élőben láthatjuk Zamárdiban a többszörös Grammy-díjjal kitüntetett Timbalandet és a nyolc évnyi kihagyás után ismét koncertező Deep Dish-t is.

Ez azonban még nem minden! A Balaton Sound szervezői ugyanis becserkészték a fesztiválra a nagyszerű slágereiről ismert Martin Solveiget, valamint a minimal techno műfajában verhetetlen Richie Hawtint, akik mellett Rita Ora, BVBBS és Blasterjaxx is csatlakozott a fellépők közé.

Természetesen idén sem csak a külföldi fellépőkről szól majd a Balaton Sound, így olyan nagy hazai előadók koncertjei is várnak majd ránk, mint a Punnany Massif, a Brains, az Irie Maffie vagy a The Carbonfools.



Mint kiderült, a Balaton Sound olyan nagy népszerűségnek örvend az idén is, hogy a szervezők már elővételben eladták az összes jegyet, így már csak 2,500 bérlet maradt azoknak, akik szeretnének részt venni a nagy eseményen.

A felhajtás természetesen egyáltalán nem meglepő azok után, hogy korábban olyan fellépők is bejelentésre kerültek az idei Balaton Soundra, mint David Guetta, Wiz Khalifa, Alesso, Steve Angello, Martin Garrix, Rudimental, Ricardo Villalobos vagy Sven Vath.