34 °Cvihar
2020. augusztus 10., hétfő • Lőrinc

8 éves kisfiú a Télapónak: ne hozz nekem ajándékot, inkább gyógyítsd meg Orlát

Brauny , 2017. december 15.
Egészen meglepő levelet írt a Télapónak az Angliában élő Luke Bedford, egy mindössze 8 éves kisfiú, aki azt kérte a nagyszakállútól, hogy ne hozzon neki semmiféle ajándékot karácsonyra, csak pénzt, amit el tud adományozni.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A kisfiú azért kért ilyen különös dolgot a Télapótól, mert legjobb barátjának unokatestvére, egy általa is kedvelt 6 éves kislány agydaganattól szenved, és kezeléséhez családjának nagyon sok pénzre van szüksége, és bár a fiú nem tudja, hogy mi az a rák, de az igen, hogy nagyon rossz.

Miután Tanya Bedford, Luke édesanyja elolvasta a levelet, férjével együtt azonnal döntöttek, és egy internetes adománygyűjtésbe kezdtek fiúk levelével annak érdekében, hogy a Keech Hospice Care és a Sick Children's Trust alapítványoknak gyűjtsenek pénzt, akik segíthetik Orla gyógyulását.

A kis Orla Hermitage-nél egyébiránt még 10 hónapos korában találtak agydaganatot, amire a kezelések után jól reagált, a tumor visszahúzódott, de idén májusban kiújult, így most újabb kezelésekre lesz szüksége.

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!