2018. augusztus 21., kedd • Sámuel, Hajna

6 gyermeket hagyott árván az anyuka, aki egy részeg sofőr miatt halt meg

Brauny , 2017. október 12.
Szörnyű tragédián megy keresztül Katie Evans, egy 37 éves amerikai nő családja, aki még múlt pénteken este hunyt el, miután koraszülött ikreitől tartott hazafelé a kórházból, ám egy részeg sofőr frontálisan karambolozott vele.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az eset Santa Claritában történt, és bár Katie-nek alig egyetlen kilométert kellett volna autóznia, egy 22 éves, erősen ittas nő miatt azonban soha nem ért haza, mert az alkoholmámortól elveszítette uralmát a gépjármű felett, és előbb a padkának, majd az anyuka autójának csapódott neki frontálisan.

Katie a helyszínen belehalt sérüléseibe, miközben az ittas vezető könnyebb sérülésekkel megúszta a karambolt, most pedig szabadlábon várja, hogy a rendőrség eljárást indítson ellene, aminek a vége remélhetőleg több évnyi börtönbüntetés lesz.

6 gyermeket hagyott árván az anyuka, aki egy részeg sofőr miatt halt meg - 2. kép

A balesetben elhunyt nő családjának egy közösségi kampány részeként egyébiránt azonnal adományokat kezdtek gyűjteni, ahol már most összejött 250 ezer dollár - több mint 65 millió forint -, ami nemes gesztus, és biztosan segít majd a családnak, de édesanyjukat ez a pénz sem adhatja vissza.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!