10 °C
enyhe eső
2024. április 23., kedd
Béla

6 gyermeket hagyott árván az anyuka, aki egy részeg sofőr miatt halt meg

2017. október 12.
6.3161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Szörnyű tragédián megy keresztül Katie Evans, egy 37 éves amerikai nő családja, aki még múlt pénteken este hunyt el, miután koraszülött ikreitől tartott hazafelé a kórházból, ám egy részeg sofőr frontálisan karambolozott vele.

Az eset Santa Claritában történt, és bár Katie-nek alig egyetlen kilométert kellett volna autóznia, egy 22 éves, erősen ittas nő miatt azonban soha nem ért haza, mert az alkoholmámortól elveszítette uralmát a gépjármű felett, és előbb a padkának, majd az anyuka autójának csapódott neki frontálisan.

Katie a helyszínen belehalt sérüléseibe, miközben az ittas vezető könnyebb sérülésekkel megúszta a karambolt, most pedig szabadlábon várja, hogy a rendőrség eljárást indítson ellene, aminek a vége remélhetőleg több évnyi börtönbüntetés lesz.


kép'>6 gyermeket hagyott árván az anyuka, aki egy részeg sofőr miatt halt meg - 2. kép

A balesetben elhunyt nő családjának egy közösségi kampány részeként egyébiránt azonnal adományokat kezdtek gyűjteni, ahol már most összejött 250 ezer dollár - több mint 65 millió forint -, ami nemes gesztus, és biztosan segít majd a családnak, de édesanyjukat ez a pénz sem adhatja vissza.