5 Valentin napi film szingliknek

Brauny , 2019. február 10.
Vészesen közeleg a Valentin nap, ami sokakat szingliként ér, és ez lelkileg rengeteg embert megvisel. Aggodalomra azonban semmi ok, mert van ellenszer, és nem feltétlenül az, hogy gyorsan egy olyan párt keresel magad mellé, akivel nem is érzed jól magad, a képlet ennél sokkal egyszerűbb. Nézz meg például egy olyan filmet, ami ráébreszt arra, hogy egyedül lenni talán nem is olyan rossz. Ehhez gyűjtöttünk pár szuper alapanyagot az alábbiakban:
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Csajok bosszúja

A Csajok bosszúja egy igazi klasszikus, ami minden egyedül töltött Valentin napra ideális választás, hiszen ebben a műben Cameron Diaz óriási alakít, miközben két másik nővel együtt a legkülönfélébb szívatásokat találja ki a pasik számára. Itt nincsenek mélyen szántó gondolatok, de ha volt már összetörve a szívünk, vagy nagyon bánt minket a Valentin napi egyedüllét, ez jó választás lesz.

5 Valentin napi film szingliknek  - 2. kép

Bridget Jones

Bármelyik Bridget Jones mozifilm nagyszerű választás lehet Valentin napra, ha egyedül töltjük a szerelmesek ünnepét, hiszen Bridget történeteinek többsége a szingliség legmagasabb szintjét állítja a középpontba, és figurázza ki sajátos formában. Aki nem látta volna, egy igazi szingli nő életéről van benne szó, aki állandóan rágódik, szerencsétlenkedik, és persze nagyokat csalódik, miközben mi bucira nevetjük magunkat rajta.

Thelma és Louise

A Thelma és Louise egy kötelező néznivaló minden egyes nő számára abban az esetben, ha éppen nincs mellettünk senki, és nagyot csalódtunk a pasikban. Ez a kultuszfilm ugyanis zseniálisan összefoglalja a női lét, a női barátságok alapját, méghozzá két nagyon szerethető, nagyon vagány és a szingliséget velejéig élvező nő főszereplésével.

5 Valentin napi film szingliknek  - 3. kép

Édes kis semmiség

Cameron Diaz valamiért meglepően gyakran szerepelt olyan filmben, ami nagyszerű alapot kínál a szinglik számára, így akár Valentin napon is szuper, pláne azért, mert két másik nagyágyú, Selma Blair és Christina Applegate társaságában három szingli csaj történetét ismerhetjük meg belőle, amint megpróbálnak ráakadni a nagy Ő-re. Persze ez közel sem lesz könnyű, sőt mi több, a humort és a fordulatokat sem nélkülözi majd, de inkább nézd meg te magad, nem fogod megbánni.

Magic Mike

Akár az első, akár a második részt választjuk, a Magic Mike filmektől garantáltan felcsillan majd a szemed, hiszen ennyi jó pasit és ennyi kockás hasat ritkán látsz egyhuzamban, alig másfél órán belül. A sok tánc, a sok vetkőző pasi, a rengeteg romantika és a nagyszerű zenék garantáltan elfeledtetik veled, hogy ezt a Valentin napot most egyedül sikerült összehoznod!
 
3 hozzászólás

Gucci • Überbrutál #3 • 5 hónapja, 3 hete

Magic Mike imádom főleg a második részt.

EszterSzabadkai • Megszállott #2 • 5 hónapja, 3 hete

Van pár jó szinglis film, de szerintem a Valentin nap is jó film.

Sonci • Messiás #1 • 5 hónapja, 3 hete

Csajok bosszúja nagyon jó, meg a Hogyan legyünk szinglik is szerintem pont ide való.