35 °Ckevés felhő
2022. június 29., szerda • Péter, Pál

5 szuper program, akkor is, ha szingli vagy!

Szofi Kakuk , 2022. április 13.
A tavaszi szünetben, de akárcsak egy szimpla tavaszi hétvégén sem kell a szokásos, monoton otthoni lazulást választani. Akkor is lehet élményeket gyűjteni, ha éppenséggel a barátnők nem érnek rá vagy nincs aktuálisan párkapcsolatunk. Az önmagunknak szervezett időtöltés nagyon sok kompromisszumtól mentesít minket, az előre megtervezett programokat ráadásul úgy variálhatjuk, ahogyan csak szeretnénk. A mostani cikkünken 5 általunk is igazán kedvelt program lesz terítéken, de last minute útként a szentendrei Skanzen is remek lehet, ha vágyunk egy kis hagyományos húsvéti mulatságra.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Egy hétvégi múzeum körút

A szezonális kiállítások megnézéséhez sok esetben jobb is, ha egyedül megyünk, hisz mindenkinek saját tempóban esik jól leginkább a múzeumban való nézelődés. Idő kell elolvasni a feliratokat, körbejárni a termeket, kicsit előre is ajánlott készülni. Partnert ilyen programra inkább úgy érdemes hívni, aki valóban érdeklődik az adott művészeti érték iránt. Tervezz előre is akár és szánj egy teljes hétvégét arra, hogy beszippantsd a fővárosi múzeumok adta történelmi és művészeti varázsát! Amennyiben pedig az önmagaddal töltött randid színesebbre szeretnéd, válassz ki a mai listánkból 2-3 programot!

5 szuper program, akkor is, ha szingli vagy! - 2. kép

Önismereti utazás

Az utazás az egyik legjobb módja annak, hogy megismerd önmagad. Nem kell feltétlen külföldben gondolkodni, egy-egy belföldi út is meghozhatja az áttörést. Általa magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb lehetsz. Kissé kiszabadulsz a mókuskerékből és új élményekkel gazdagodsz. Városnézés, de merészebbeknek akár egy túraútvonal is opció lehet, akár egy csoporthoz szegődve is.

Élményfestés

A kreatívabb lelkűeknek mi bátran ajánljuk az élményfestést. A csoportos program alatt egy koordinátor segítségével egy adott kép megfestésével néhány óra én időt tudsz szakítani akár egy hétköznap estéből is. Mindamellett, hogy az alkotói folyamat által újra elengedheted a fantáziád, új kifejezési móddal is megismerkedhetsz. Plusz egy általad festett kép lóghat majd a saját faladon.

5 szuper program, akkor is, ha szingli vagy! - 3. kép

Jóga a szabadban

A jóga bizonyítottan egy olyan sport, ami a lélekre is erőteljesen hat. Fogj egy jógaszőnyeget, egy kulacs vizet, egy tréning nadrágot és irány a park vagy egy kellemes, zöldellő kert közepe! Nyújtsunk le és egy kellemes zene társaságában sajátítsunk el néhány alapnak számító gyakorlatot.

5 szuper program, akkor is, ha szingli vagy! - 4. kép

A tökéletes vasárnapi brunch

A me time randi utolsó tippje egy finom brunch, no persze nem otthon, hanem inkább egy régóta áhítozott reggelizőben. Töltsd le a kedvenc sorozatod, öltözz ki és menj el a helyszínre. Élvezd, hogy egy lusta vasárnapon nem te készíted el az omletted, hanem tálcán hozzák azt eper, müzli és egy nagy adag forró kávé társaságában. Már országszerte rengeteg ilyen reggeliző található, ahol a nap késői időszakában is lehet kérni reggelit. Egy bőségtálat bárki szívesen elfogyaszt.
 
3 hozzászólás

EszterSzabadkai • Überbrutál #3 • 2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Kávézni szeretek egyedül, de múzeumba menni nem igazán.

bababum • Pipi #2 • 2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nem szeretek egyedül kikapcsolódni. Inkább barátokkal ha szingli vagyok. Egyedül otthon szeretek lenni.

Sandy • Messiás #1 • 2 hónapja, 3 hete

Az biztos, hogy ezeket szingliként is lehet csinálni.