2018. október 18., csütörtök • Lukács

5 egyszerű tipp, hogy ne legyen rémálom az ajándékcsomagolás

Brauny , 2017. december 20.
Az ajándékok csomagolása sokak számára a karácsony egyik legkellemetlenebb része, hiszen kinek van kedve ahhoz, hogy nyakig csomagolóanyagban megpróbáljon elfogadható kinézetet gyártani teljesen alaktalan dolgok számára. Kis túlzással ez lehetetlen, és bár a környezetvédelem jegyében mi nem vagyunk csomagoláspártiak, de ha te mégis csomagolnál az idén, ám ez nem éppen az erősséged, akkor adunk öt egyszerű tippet, hogy ne váljon ez az egész rémálommá.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Csomagoltassunk a boltban!

Az egyik legkézenfekvőbb megoldás ilyen krízishelyzet esetén alighanem az, ha nem visszük haza a piszkos munkát, hanem megkérjük az eladókat arra, hogy ugyan csomagolják már be nekünk az adott ajándékot. Sok helyen ezt egy kis plusz pénz ellenében örömmel vállalják, de azért készüljünk fel arra, hogy még mindig sok helyen nincsenek felkészülve egy ilyen kérésre.

5 egyszerű tipp, hogy ne legyen rémálom az ajándékcsomagolás - 2. kép

2. Anyu, segíts már!

Az ajándékcsomagolás nagymesterei mindig a szülők. Nem véletlen, hiszen nekik nagy tapasztalatuk van ebben, így amennyiben nem nekik való ajándékot csomagolnál, kérd meg anyut vagy aput bátran, hiszen egyrészt biztosan segítenek, másrészt pedig akár gyorstalpalóban meg is taníthatnak minket arra, hogy miként kell csomagolni.

3. Vegyünk előre csomagolt ajándékot!

Persze az is egy nagyon könnyen járható út, hogy rögtön olyan ajándékot választunk magunknak, amit már előre becsomagoltak. Rengeteg ilyennel találkozhatunk ma már főként a szupermarketekben, így példának okáért különféle illatszereket előszeretettel tesznek díszcsomagolásba, és mivel ezek eléggé univerzális ajándékok, nemcsak kiválasztásuk egyszerű, hanem még a csomagolásukkal sem kell sok időt tölteni.

5 egyszerű tipp, hogy ne legyen rémálom az ajándékcsomagolás - 3. kép

4. Tanuljunk csomagolni a netről!


Persze azért ne feledjük el, hogy jövőre is lesz karácsony, ergo a csomagolási tudomány elsajátítása hosszabb távon megtérül, így érdemes mielőbb nekilátni, és kihasználni az internet adta lehetőségeket arra, hogy tanuljunk is valamit róla. Példának okáért éppen ajándékot csomagolni, amit számtalan videó, képes leírás és egyéb alapján ejthetünk meg.

5. Elég lesz egy táska is!

Ha se időnk megtanulni, se lehetőségünk csomagolni, akkor itt egy nagyon jó alternatíva: vegyünk egy ajándékunk méretéhez tökéletesen illeszkedő dísztáskát, és minden probléma meg lesz oldva. A dísztáska mutatós, eleget takar is, mindemellett pedig nem igényel különösebb csomagolási tudományt, szóval igazi telitalálat.
 
3 hozzászólás

Sandy • Messiás #3 • 10 hónapja, 3 hete

Ezek jó tippek nagyon.

Cynthia • Überbrutál #2 • 10 hónapja, 3 hete és 1 napja

Én nem szoktam túl sok időt ezzel tölteni.

kalifa • Hiperaktív #1 • 10 hónapja, 3 hete és 1 napja

Tökre bírom a videós bemutatókat. Jó ötleteket adnak.