8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

5+1 tipp, hogy hozd a párod tudtára, mit szeretnél karácsonyra

2018. november 24.
21.8271
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Nyakunkon a karácsony, és sokan járunk abban a cipőben, hogy bár párunk imád és szeret minket, az ajándékválasztásban egyáltalán nem jeleskedik. Ilyen esetekben a karácsony egy kisebb rémálom, hiszen bár semmi nem az ajándékokról szól, de azért bizonyára mi is jobban örülnénk egy szép karkötőnek, mint egy olyan pulóvernek, ami egyáltalán nem passzol az ízlésünkhöz. Amennyiben nálunk is ez a probléma, itt az idő, hogy a kezünkbe vegyük az irányítást, íme pár tipp, hogy miként hozzuk a másik tudtára, mit szeretnénk karácsonyra!


1. Sokat beszéljünk róla!

Ha azt akarjuk, hogy a másik figyelmét felkeltsük valamivel, akkor annak egyértelműen a legegyszerűbb módja az, ha nagyon sokat beszélünk neki róla. A konkrét utalásnál ugyanis lényegre törőbb dolog nem létezik, tehát keressük az alkalmat, hogy szóba hozzuk, és hidd el, előbb vagy utóbb le fog esni neki.

5+1 tipp, hogy hozd a párod tudtára, mit szeretnél karácsonyra - 2. kép

2. A közösségi oldalon is tegyünk utalásokat!

Ha párunk odafigyel ránk, akkor bizonyára nézi aktivitásunkat a közösségi oldalakon, így a Facebookon is. Ha tehát gyakran megosztjuk a kiszemelt ajándékot, vagy sokszor lájkoljuk azokat a dolgokat, amiket szeretnénk kapni, akkor szinte biztos, hogy párunk ezek közül válogat majd nekünk karácsonyra.

3. Véletlenül mindig oda lyukadjunk ki!

Ha valamit nagyon akarunk, akkor minden beszélgetést, minden bevásárlást, minden egyéb dolgot el kell vezetnünk a leendő ajándékunkhoz. Ha egy szép fülbevalót akarunk, mutassuk meg, és mondjuk el neki, mennyire jól állna, ha valami szuper fehérneműt, akkor vezessük el hozzá a boltban, és kacérkodjunk egy kicsikét, az eredmény nem marad el.

4. A barátnőink is segíthetnek!

Ha olyan ajándékot szeretnénk, ami már van valamelyik barátnőnknek, akkor ők is segítséget nyújthatnak abban, hogy párunk figyelmét felkeltsük, hiszen a barátnőnkön meg tudjuk mutatni, hogy nekünk mennyire tetszik az adott dolog. Ha tényleg figyel rád, akkor ennek elegendőnek kell lennie arra, hogy te is megkapd tőle, amit szeretnél.

5+1 tipp, hogy hozd a párod tudtára, mit szeretnél karácsonyra - 3. kép

5. Kérjük a barátai segítségét!

Persze hatásosabb taktikát is választhatunk, például azt, hogy valamelyik barátját kérjük meg arra, hogy járjon közbe az érdekünkben. Mondjuk meg neki bátran, hogy beszélgessenek egy kicsit a karácsonyról, és ajánlja párod figyelmébe az általad kiszemelt ajándékot, hátha ez segít.

+1. Kerek-perec mondd meg neki!

Amennyiben valamit nagyon-nagyon akarsz, és nem szeretnéd a véletlenre bízni a dolgot, akkor idén vessétek el a meglepetés ötletét, és hozd fel, hogy inkább olyan dologgal lepjétek meg egymást, amit a másik kér vagy nagyon szeretne. Ebben az esetben te is biztosan azt kapod, amit akarsz, és neked sem kell azon törnöd a fejedet, hogy mit vegyél neki.
3 hozzászólás

zitucska

5 éve, 10 hónapja és 12 napja

Szerintem felesleges.

válasz erre

EszterSzabadkai

5 éve, 10 hónapja és 12 napja

Van, amit simán elkotyogok a barátomnak.

válasz erre

becky

5 éve, 10 hónapja és 13 napja

Nem szeretem elárulni, hogy mit szeretnék, de általában tudja a párom.

válasz erre