5+1 tipp, hogy garantáltan emlékezetes maradjon a szilvesztered

Brauny , 2017. december 24.
Idén is elérkezett az év vége, amit előbb a szeretet ünnepével, majd egy hatalmas szilveszteri mulatozással ünnepelhetünk meg, sokan azonban már most kétségbe vannak esve emiatt. Rengetegen vannak ugyanis, akik szeretnének maguknak egy emlékezetes szilvesztert, azonban ötletük sincs ahhoz, hogy mivel dobhatnák fel a sablonokat. Engedd meg, hogy adjunk ehhez pár tippet!
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Szakadj el a megszokásoktól!

Először is szakadj el a hagyományoktól, legalább az idén! Ha eddig családdal ünnepeltél, akkor menj a haverokhoz, ha a haverokkal voltál minden évben, akkor válaszd a családot, szakadj ki a jól ismert környezetből, így akár jó, akár rossz lesz az újdonság, az biztos, hogy emlékezetes marad az óévbúcsúztató.

5+1 tipp, hogy garantáltan emlékezetes maradjon a szilvesztered - 2. kép

2. Idén csinálj valami extrémet!

A legemlékezetesebb szilveszterek azok, melyeken valami igazán extrém dolgot csinálunk, ezáltal nemcsak kiszakadunk a megszokások közül, hanem valami olyanra vesszük rá magunkat, ami normál esetben eszünkbe sem jutna. Ha találunk helyet, menjünk el bungie jumpingolni, bobozni, egy erdei sétára éjszaka, vagy csak szimplán vegyünk részt egy éjszakai fürdőzésen, ami extrémnek nem extrém, de legalább különleges és romantikus.

3. A romantikához mit szólsz?

Apropó romantika! Ki mondja meg, hogy kötelező szilveszterkor az "iszunk-hányunk-belefekszünk" triumvirátust követni? Egy romantikus szilveszter ugyanolyan emlékezetes lehet, sőt mi több, talán még emlékezetesebb is, mint korábban bármi. Maradjatok otthon, menjetek el egy piszkosul elegáns helyre, vagy csak sétáljatok és beszélgessetek egész éjszaka, minden eshetőség garantáltan emlékezetes marad.

5+1 tipp, hogy garantáltan emlékezetes maradjon a szilvesztered - 3. kép

4. Esetleg egy nagy buli?


Ha eddig minden évben romantikáztatok, akkor most itt az ideje egy nagy bulinak! Válaszd ki a város vagy a környék legnagyobb partiját, ahol több százan vagy több ezren köszönthetitek együtt az új esztendőt. A nagy pörgést rengetegen nem szeretik, de szilveszter idején egészen elragadó és emlékezetes tud lenni, ha másokkal együtt pörögjük át az éjszakát, nézzük a tűzijátékot, és mulatunk hajnalig.

5. Néha otthon várnak a legnagyobb kalandok!

Persze nem feltétlenül kell kimozdulnunk ahhoz, hogy emlékezetes szilvesztert szerezzünk magunknak. Otthon is rendezhetünk egy nagyszerű kis partit, vagy csak egy családi összejövetelt, miközben változatos elfoglaltságokat ötlünk ki, ezáltal például társasjátékokat, szerepjátékokat, vagy csak egy meghitt beszélgetést, esetleg medencés partit, ha van hol. Eresszük szabadon a kreativitásunkat!

+1. Szexeljük át magunkat az újévbe!

Persze a szilvesztert számtalan aprósággal örök emlékké tehetjük, így nem kötelező például koccintani éjfélkor, az is nagyszerű lehet, ha csak szimplán ébren maradunk és átszeretkezzük az egész éjszakát. Jöhetnek a szerepjátékok, a segédeszközök, az olyan merész ötletek, amiket korábban nem mertünk még kipróbálni. Bármelyiket is választjuk, a hajnalba nyúló szex igazán emlékezetessé teheti az óév búcsúztatását.
 
3 hozzászólás

Pillangó • Pipi #3 • 1 éve, 15 napja

Nem bánnám ha idén mondjuk Párizsban vagy New Yorkban szilvesztereznék de erre sajnos nincs lehetőség.

becky • Messiás #2 • 1 éve, 15 napja

Szokásosan bulizunk idén is.

bababum • Pipi #1 • 1 éve, 15 napja

Te jó ég micsoda tippek. Idén családdal lesz szilveszterezés.