13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

5+1 tipp amiért télen tartsd az esküvődet

2018. január 21.
1.9701
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Az esküvőket az emberek többsége rendszerint a nyári időszakra helyezi, aminek az oka leginkább az, hogy ilyenkor van jó idő, és ilyenkor ér rá mindenki, azonban ezek kivétel nélkül olyan tényezők, amelyek nem nyomós indokok, vagyis egy téli esküvő sok szempontból akár még szerencsésebb lehet, mint egy nyári. Hogy miért? Máris mondjuk az indokokat!


1. Biztos nem fogtok izzadni!

Bár manapság enyhébbek a telek, mint régen, ellenben azért nincs kánikula és nincs olyan meleg, mint nyáron, ami nagy előnyt jelenthet minden résztvevő számára, hiszen ingben, nyakkendőben, öltönyben, kosztümben vagy a habos-babos esküvői ruhában lényegesen könnyebb kibírni, ha kint hűvösebb az idő, így nem kell félnünk a kellemetlen izzadástól, illetve az általuk előidézett foltoktól.

5+1 tipp amiért télen tartsd az esküvődet - 2. kép

2. Csodás téli tájképek az esküvői fotón!


Bár a tél gyakran szürke, ellenben ha meg tudjuk beszélni a fotóssal, hogy azonnal ugorjon, ha odakint leesett a hó, akkor olyan csodálatos téli esküvői fotóink lehetnek, amelyek egyszerűen egyedülállóak. Láttál már például egy csodálatos téli erdőben készült esküvői emléket? Mi sem sokat, de ha elképzeljük, egyszerűen beleborzongunk a gyönyörbe!

3. A tél mindig meghittebb!

A tél rendszerint egy egészen meghitt évszak abban az értelemben, hogy a korai sötétedés, a hó vagy decemberben a karácsonyi fények belső békével töltik el az emberek többségét, ezáltal egy az adventi időszakba tervezett esküvő olyan meghitt lehet, hogy még a karácsonyi ajándékról is hajlamosak lennénk lemondani érte.

4. Ilyenkor lehet olcsón nászútra menni!

Aki olcsón akar exkluzív utazást magának, az nem nyáron, hanem télen tölti a szünidejét. Ennek az oka az, hogy ilyenkor kevesebben költenek utazásra, ergo ugyanazt a nászutat egy exkluzív, nyárias környezetbe akár feleannyiért is megkaphatjuk, mint a főszezonban, vagyis ugyanazért a pénzért akár kétszer hosszabb időt tölthetünk el álmaink helyszínén.

5+1 tipp amiért télen tartsd az esküvődet - 3. kép

5. Könnyebben intézel mindent!


A téli időszak az esküvő szervezése miatt is szerencsésebb lehet. Míg nyáron boldog-boldogtalan házasodni akar, ezért nehéz már időpontot is egyeztetni, a ruháról, virágokról, süteményekről és helyszínekről nem is beszélve. Egy téli esküvővel tehát ezen a téren is jelentős mértékben megkönnyítheted a dolgodat, hiszen nem kell majd kompromisszumokat kötnöd.

+1. Az ételek nem romlanak és az italt sem kell behűteni!

Ha az esküvőhöz lakodalom is tartozik, és ti intézitek a kapcsolódó ételeket és italokat, akkor további jó hír, hogy nem kell külön hűtőt bérelnetek, hiszen az italt könnyebb hidegen tartani, és az ételek sem romlanak meg egykönnyen, hiszen nem éri a romlandó finomságokat, így például a süteményeket sem nagy hőség.
3 hozzászólás

EszterSzabadkai

6 éve, 9 hónapja és 10 napja

Én szívesen esküdnék télen. Olyan szép havas tájjal.

válasz erre

Sandy

6 éve, 9 hónapja és 11 napja

Én tuti szét fagynék. Jobb a tavaszi vagy a nyári esküvő.

válasz erre

Zita.Péter

6 éve, 9 hónapja és 11 napja

Tél nagyon romantikus tud lenni.

válasz erre