4 °Ckevés felhő
2022. január 19., szerda • Sára, Mária

5+1 sorozat, amit az ünnepek alatt érdemes lesz végigpörgetni

Mariann , 2021. december 26.
Elérkeztek az ünnepek, ilyenkor a legtöbbünknek van némi szabadság, amit lehet például sorozatok nézésére is áldozni, hiszen az elmúlt években rengeteg nagyszerű sorozat mutatkozott be a népszerű streaming szolgáltatók platformjain. Éppen ezért most összeszedtünk néhány olyan sorozatot, amit az ünnepek alatt bárki végig tud nézni, igazi sorozatmaratont lehet tartani. Lássuk a listát!
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Jóbarátok

Kétségtelen, hogy a 2021-es évben ismét előtérbe került az 1994-ben indult egyik legsikeresebb televíziós filmsorozat, ahol hat jó barát mindennapjait követhettük figyelemmel. Sok-sok év után a sorozat főszereplői, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry és Matt LeBlanc újra összeállt, hogy felidézzék a 10 felejthetetlen évad legszebb pillanatait. Éppen ezért még mielőtt megnéznéd a Jóbarátok: Újra együtt filmet, nézd végig mind a 236 epizódot.

5+1 sorozat, amit az ünnepek alatt érdemes lesz végigpörgetni - 2. kép

2. Szex és New York

Talán kevés olyan nő van a földön, aki még nem látott legalább egy részt Carrie Bradshow és barátnői kalandjaiból a Szex és New York sorozatból. Az 1998-ban indult sorozat 6 évadon át tartott és a befejezést követően még elkészült két film is, melyek szintén nagy népszerűségnek örvendenek. Ráadásul idén decemberben végre megérkezett a folytatás is, az És egyszer csak..., mely elég sok kritikát kapott, de talán pont emiatt lesz érdemes megnézni az ünnepek alatt.

5+1 sorozat, amit az ünnepek alatt érdemes lesz végigpörgetni - 3. kép

3. Bridgerton család

Tavaly mutatkozott be a Bridgerton család című kosztümös romantikus sorozat, melyben megismerkedhettünk az egyik legszexisebb herceggel, valamint a különleges Bridgerton családdal, ahol a gyerekeknek ideje megállapodni. Sajnos a koronavírus járvány miatt csak jövőre, azaz 2022-ben érkezik a folytatás, de talán éppen ezért lesz érdemes még most bepótolni és megnézni az összesen nyolc részből álló első évadot. A zsebkendőt és némi édességet mindenképpen ajánlunk a sorozat mellé.

5+1 sorozat, amit az ünnepek alatt érdemes lesz végigpörgetni - 4. kép

4. Emily Párizsban

2020-ban debütált a Netflixen az Emily Párizsban című sorozat, melynek második évada már szintén elérhető a streaming szolgáltatónál. Ha valaki kedveli a divatot, vagy a Szex és New Yorkot, akkor ez a sorozat neki való. Főhősünk, Emily Párizsban próbál feljebb jutni a ranglétrán, miközben keresi a szerelmet és új barátságokra lel. Sajnos egyelőre szinkronosan nem érhető el, de magyar felirat természetesen van a sorozathoz.

5+1 sorozat, amit az ünnepek alatt érdemes lesz végigpörgetni - 5. kép

5. Nyerd meg az életed

Az elmúlt hónapokban szinte berobbant a köztudatba a Nyerd meg az életed című dráma sorozat, melyben több száz pénztelen és adósságokkal élő ember kezd el játszani egy halálos játékot, ahol a nyertes mindent visz. Akkora sikere volt a sorozatnak, hogy a Netflix be is rendelte a második évadot belőle. Ha Te sem szeretnél lemaradni a társasági élet egyik legizgalmasabb témájáról, akkor nézd meg az ünnepek alatt a 456-os játékos kalandjait. Zsebkendőre nem lesz szükséged, csak bírd a sok vér látványát.

5+1 sorozat, amit az ünnepek alatt érdemes lesz végigpörgetni - 6. kép

+1 Alapítvány

Végezetül szeretnénk bemutatni az Apple TV+ egyik legizgalmasabb sci-fi sorozatát, mely Isaac Asimov Alapítvány című könyvei alapján készült. Az egészen grandiózusra sikeredett sorozatot magyar felirattal lehet megtekinteni. Az Alapítvány ezeréves sagáját, a száműzöttek csoportját, akik felfedezik, hogy az egyetlen módja annak, hogy megmentsék a Galaktikus Birodalmat a pusztulástól, ha szembeszállunk vele. Maga a sorozat kicsit nehezen emészthető, de nagyon izgalmas és szuper a látványvilága is.

5+1 sorozat, amit az ünnepek alatt érdemes lesz végigpörgetni - 7. kép

Reméljük tetszett a kis sorozatajánlónk és sokatok fogja egy kis maratonnal tölteni az idejét néhány bejgli mellett.
 
1 hozzászólás

Natasha • Überbrutál #1 • 3 hete és 2 napja

Az kemény ha valaki végignézi a több mint 200 részt a jóbarátokból.