5+1 kérdés, amit soha ne tegyél fel egy pasinak!

Brauny , 2017. április 09.
A pasik különös lények, de még különösebbek, ha párkapcsolatban élnek. Bár sok esetben a jellem is meghatározza őket, azonban vannak olyan dolgok, amelyekben tényleg általánosítani lehet őket, így például együttélés során, pláne párkapcsolati téren már egyetlen kérdéssel ki tudjuk akasztani őket. Hogy melyek ezek a kérdések? Összegyűjtöttünk néhány példát az alábbiakban:
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Mikor veszel el?

A férfiak nem szeretik, ha a párkapcsolat tekintetében sürgetik őket, ezáltal minél jobban erőltetjük nekik a házasságot, vagy csak az eljegyzést, esetleg a gyereket, annál jobban megijesztjük őket. A férfiak ugyanis nem szeretik, ha nyomást gyakorolnak rájuk, és gondolj csak bele, ez biztosan fordítva sem lenne túl szerencsés. Bár nyilván lehet utalgatni a dologra, finoman jelezni, hogy mit szeretnénk, de azzal ne jöjjünk neki, hogy melyik barátnőnket és mikor jegyezte el a párja...

5+1 kérdés, amit soha ne tegyél fel egy pasinak! - 2. kép


2. Mit művelsz a közösségi oldalon?

A férfiak szeretnek vadászni, ezáltal akár tetszik, akár nem, a hátad mögött rendszeresen ránéznek exeikre a közösségi oldalon, és ha belebotlanak egy szép nőbe, természetesen meg is nézik azt. Bár vannak, akik itt megállnak, sokan azonban képeket lájkolnak és hozzászólásokat is írnak. Ezt soha ne tegyük szóvá egy férfinak, kivéve akkor, ha éppen van okunk rá, ezáltal például egy fehérneműs nő képeit lájkolgatja, akkor azért fejezzük ki nemtetszésünket, de egy ártatlan profilképnél ez még nem jelent semmit, hiszen erre való a Facebook.

3. Tényleg ezt veszed fel?

A legtöbb férfi szeret jól kinézni, ellenben általában úgy válogatják össze ruháikat, hogy abban ne csak jól fessenek, hanem magabiztosnak is tűnjenek. Egyszóval a ruha miatt soha ne szóljunk nekik, ha csak valami tényleg nagyon nem áll nekik jól, esetleg nem odaillő módon öltözik fel valahová. Persze ekkor is ügyeljünk arra, hogy közöljük ezt vele diszkréten.

4. Miért nem hozol virágot, mint régen?

A rózsaszín köd és a mézes hetek egy idő után elmúlnak, ebbe bele kell törődni. Ez nem jelenti azt, hogy a pasi elfelejti a virágot vagy az édességet, csupán azt, hogy egy idő után már mások a céljai, más dologra hajt, nem lenyűgözni akar, hanem megtartani és magához láncolni - persze jó értelemben. A romantika hiányát azonban soha nem szabad felróni neki hibaként vagy hiányosságként, inkább hagyjuk, hogy magától jusson az eszébe az, hogy meglepetést okozzon nekünk, de együttélés során ne várjunk tőle minden nap virágot.

5+1 kérdés, amit soha ne tegyél fel egy pasinak! - 3. kép


5. Szerinted is csinos a barátnőm?

Ha a többi kérdést el is sütjük néha, ezt soha ne tegyük. Hogy miért? Mert egyszerűen nincs rá jó válasz! Ha őszintén bevallja neked, hogy egy csinos barátnőd tetszik neki, akkor abból lesz konfliktus, ha az ellenkezőjét állítja, akkor vagy kételyek maradnak benned, vagy csak egyszerűen felmerül a kérdés, hogy ha ő nem tetszik neki, akkor biztosan te sem. Szóval hagyjuk ezt!

+1. Mikor nősz már fel?

A millió dolláros kérdés! Egyetlen pasi sem szeretné hallani soha, hogy mennyire gyerekes, még akkor sem, ha egyébként az is. A pasik ugyanis ilyenek, nevelni kell őket életük végéig. Persze azért vannak határok, ezáltal ha annyira elviselhetetlen a viselkedése és a természete, akkor talán jobb, ha inkább elválnak az útjaitok, hiszen ne feledd: a vér soha nem válik vízzé.
 
2 hozzászólás

EszterSzabadkai • Megszállott #2 • 1 éve, 3 hónapja és 15 napja

nme csodálom, hogy ezen kiakadnak a pasik. De hát a nőknél is vannak ilyen kérdések.

Enci • Überbrutál #1 • 1 éve, 3 hónapja és 15 napja

ezeket tényleg jobb nem kérdezgetni a pasiktól, főleg a mikor kérsz meg dolgot.