13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

5+1 idegesítő dolog a nyaralás alatt

2016. augusztus 10.
4.6331
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Habár a nyár utolsó havába léptünk, azonban sokak számára még így is hátra van egy kisebb-nagyobb nyaralás. Ha te is ebben a cipőben jársz, előre felkészítenénk a kikapcsolódás legkellemetlenebb pontjaira - hiszen ezekkel egyaránt számolni kell ilyenkor -, ezáltal összeírtuk, hogy szerintünk melyek a legidegesítőbb dolgok, amelyek egy nyaralás során csak megtörténhetnek.



5+1 idegesítő dolog a nyaralás alatt - 2. kép

1. A folyton ordító gyerekek!

Ha nyaralni megyünk, bizonyára csendre és nyugalomra vágyunk. Nyilván ezt kisgyermekes szülőként éveken át nem fogjuk élvezni, azonban ha még nem vagyunk édesanyák vagy édesapák, esetleg már nagyobbak a gyerekek, akkor bizonyára örülnénk a csendnek. Ezt azonban alaposan el tudja rontani, ha például a vízparton fekve, vagy az apartmanban pihenve a szomszédból folyamatosan gyereksírást és hisztit hallunk, amire a nyaralás során senkinek sincs szüksége.

2. Dohányosok a szomszédban!

Aki nem dohányzik, sőt egyenesen ódzkodik a cigarettafüsttől, annak aligha lehetne kellemetlenebb élménye a nyaralás során, mint az, ha például a strandon, vagy egy kiülős étteremben valaki az orra alá füstöl. Mivel a bagósokat alaposan kiszorították már mindenhonnan, ezért ma már inkább nekünk kell alkalmazkodni hozzájuk, ellenben egy nemdohányzó ember nyaralásának néhány óráját így is könnyedén el tudja rontani egy cigarettázós társaság.

3. Ha otthon marad valami fontos!

Mindenkinek vannak olyan fontos dolgai, amelyeket nem szeretne otthon hagyni a nyaralás során. Kinek a kispárnája, másnak a telefontöltője, esetleg egy szép ruhadarabja. Másnak talán ezek semmiségek, nekünk azonban fontosak, és ha véletlenül kimaradnak a csomagból, akkor azt bizony könnyedén kisebb tragédiának foghatjuk fel. Pláne, ha például éppen egy olyan ruhadarabról van szó, amit direkt a nyaralásra vettünk.

5+1 idegesítő dolog a nyaralás alatt - 3. kép


4. Ha mindig csörög a munkahelyi telefon!

A nyaralás a kikapcsolódás időszaka, éppen ezért legalább ekkor próbáljuk meg mellőzni a munkát. Ennek az egyik alapja, ha magunkkal sem visszük a munkahelyi telefont, illetve ha nálunk is van, akkor legalább lekorlátozzuk a használatát, így például csak este nézünk rá, és csak a legfontosabb hívásokat intézzük el. Az aktív pihenést ugyanis csúnyán tönkre vághatja, ha folyton csörög az az átkozott telefon.

5. Ha otthon történik valami!

Mi sem lehetne idegesítőbb egy nyaralás során, mintha otthon történik valami probléma. Eltűnik a kutyánk, megsérül a gyerekünk, kórházba kerül a szerettünk, betörtek a lakásba vagy meghúzták az autónkat. Bármi elronthatja ilyenkor a kedvünket, méghozzá olyannyira, hogy az az egész nyaralásra rányomhatja a bélyegét.

+1. Ha elrontod a gyomrod!

Direkt a végére hagytuk az egyik legkellemetlenebb dolgot, ami a nyaralás során előfordulhat: a gyomorrontást! Ha nyaralni megyünk, bizonyára nem az a célunk, hogy a WC belsejét bámuljunk napokon át, sokkal inkább az, hogy felfedezzük a környéket, hogy kikapcsoljunk, mulatozzunk. Hasmenéssel azonban ez eléggé nehézkes lesz...
3 hozzászólás

Lili

8 éve, 3 hónapja és 14 napja

Gyerekek tudnak idegesíteni, de a sok részeg baromi is.

válasz erre

pilótakeksz

8 éve, 3 hónapja és 15 napja

Gyomor elrontása tényleg kellenetlen de az ordító vagy hangoskodó emberek még rosszabbak.

válasz erre

monyó

8 éve, 3 hónapja és 15 napja

Nem tehetek róla, engem a folyton ordító gyerek idegesít a szomszédból.

válasz erre